Kasap Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kasap Ziyaretlerini Sürdürüyor
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Ticaret Borsası'na ziyarette bulundu

Ziyarete Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Başkan Yardımcısı Hasan Uzun, Üyeler Muhammet Karaoğlu, Turgay Turna, Avni Pınarbaş ve Çaysan Derneği Başkanı Ramiz Çolak katıldı.

Başkan Kasap, hem iadei ziyarette bulunmak için hem de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize ziyaretinden dolayı edinilmiş olan bilgilerin paylaşımını sağlamak adına Rize Ticaret Borsası'na ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade etti.

tt.20140619180245.jpg

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la yapmış oldukları toplantılarda Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan'la birlikte bulunduklarını ve toplantılardan güzel Rize için güzel neticeler aldıklarını belirten Başkan Kasap, "Özellikle sahil yaşam alanı olarak ifade ettiğimiz projemizin Sayın Başbakan'ımız tarafından kabul görmüş olması bizim de artık yeni bir ivme ile bu iş üzerine yoğunlaşmamızı sağlayacaktır" dedi.

fd.20140619180302.jpg

Yapmayı planladıkları Çay Çarşısı'nın sahil yaşam alanı içerisine yerleştirilmesinin kendileri açısından memnuniyet verici olduğunu söyleyen Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Çay Çarşısı'yla birlikte yapılması planlanan sahil yaşam alanının bir bütünlük oluşturacağına inandığını belirtti.