Kasap’tan Rize’ye Müjdeli Haber!

Kasap’tan Rize’ye Müjdeli Haber!
Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, olay53’e gerçekleştirdiği ziyarette müjdeli haberi verdi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler dolayısıyla seçim çalışmalarını ziyaretler çerçevesinde sürdüren Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, olay53’e ziyarette bulundu.

Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, beraberinde Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve partililer ile olay53’e ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında olay53 yönetimi ile görüşen Prof. Kasap, Rize’de projesi ve kamulaştırılması yapılan eksik kalan ya da devam eden bütün çalışmaların yeni dönemde tamamlanacağı, iskan ve tapu konusunda çalışmaların yapılabileceği müjdesini verdi.

karadeniz-ofset.jpg

Rize’nin daha geniş bir şehir yapısına kavuşması ve daha kentsel görünümlü bir şehir haline gelmesi için çalışacaklarını kaydeden Kasap, mevcut belediyenin başlatmış olduğu ve kamulaştırılması yapılan ve yapımı devam eden projelerle, projesi hazırlanan ancak henüz çalışmalara başlanılmayan bütün çalışmaların yeni dönemde tamamlanacağını kaydetti. Kasap, ayrıca, daha önce Rize gündeminde hiç yer almayan ancak büyük bir sorun teşkil etmeye başlayan iskan ve tapu sorunu konusunda da gelecek dönemde çalışmalar yapılabileceğini kaydetti.

ali-koroglu.20140215170600.jpg

Olay53 ziyaretinin ardından Kasap, Kanburoğlu Sokağı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

kenan-kazanci.jpg