Kasım'da Rize'de Tiyatro Rüzgarı!

Kasım'da Rize'de Tiyatro Rüzgarı!
Devlet Tiyatroları turne programı kapsamında Kasım ayında Rize’de dört oyun sahnelenecek.

Rize’de tiyatroseverler Kasım ayını dolu dolu geçirecek. Devlet Tiyatroları’nın turne programı kapsamında İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde sahneleyeceği 4 farklı oyunla keyifli zaman geçirerek olan tiyatro tutkunları özlemlerini de sona erdirecek.

Kasım ayında Rize’de ilk olarak Ankara Devlet Tiyatrosunun “Gölge Ustası” adlı oyunu 1-2 Kasım tarihlerinde sahnelenecek.

Ardından 8-9 Kasım tarihlerinde Bursa Devlet Tiyatrosu tarafından “Meraki” adlı tiyatro oyunu, 15-16 Kasım tarihlerinde Ankara Devlet Tiyatrosunun “Toplu Hikayeler” adlı oyunu ve son olarak 22-23 Kasım tarihlerinde Sivas Devlet Tiyatrosunun “Karacaoğlan” adlı oyunu tiyatroseverlerle buluşacak.

Dört oyunun da başlama saati 20.00 olarak belirlenirken, oyun biletleri İsmail Kahraman Kültür Merkezinde temin edilebilecek.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum