Kasımpaşa’nın Gol Silahı Diagne, Çaykur Rize Maçında Yok

Kasımpaşa’nın Gol Silahı Diagne, Çaykur Rize Maçında Yok
Kasımpaşa’nın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, Beşiktaş karşılaşmasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü ve ikinci yarının ilk maçı olan Çaykur Rizespor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa konuk ettiği Beşiktaş'ı 4-1 mağlup etmeyi başardı. Beşiktaş karşısında kaydettiği 2 golle Süper Ligin ilk devresini 20 golle uzak ara önde tamamlayan Kasımpaşa’nın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, VAR yardımıyla iptal edilen golün sevincinde maske taktığı gerekçesiyle sarı kart gördü. Cezalı duruma düşen Diagne, ikinci yarının ilk maçı olan Çaykur Rizespor karşılaşmasında sahada yer almayacak.

Ligin ilk yarısında Rize'de oynanan ve Çaykur Rizespor'un 2-0 önde iken 3-2 kaybettiği maçta Mbaye Diagne, 74. dakikada penaltıdan kaydettiği golle skoru 2-1'e taşımış ve galibiyet kilidini açmıştı.

Rize'deki bu karşılaşmayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı da izlemiş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılaşma öncesi her iki takım soyunma odasına giderek teknik heyet ve futbolculara başarılar dileğinde bulunmuştu.

kasimpasa’nin-gol-silahi-diagne,-caykur-rize-macinda-yok.jpgkasimpasa’nin-gol-silahi-diagne,-caykur-rize-macinda-yok-1.jpg