Kastamonu'da korkunç kaza, 3 ölü 11 kişi yaralı

Kastamonu'da korkunç kaza, 3 ölü 11 kişi yaralı
Kastamonu’da, üç aracın karıştığı trafik kazasında üç kişi öldü, 11 kişi de yaralandı.

Kastamonu’nun Devrekani ilçesi Yaralıgöz mevkiinde İstanbul’dan Sinop’un Türkeli ilçesine giden Recai Görgüç (32) yönetimindeki 34 KB 1454 plakalı otomobil, karşı yönden Devrekani merkezine gelen Mehmet Yağız (68) idaresindeki 37 AD 736 plakalı otomobille çarpıştıktan sonra arkadan gelmekte olan Mehmet Ali Çelik (31) yönetimindeki 02 HN 055 plakalı minibüs de çarptı. Çarpışma sonrası can pazarı yaşandı. 14 kişinin karıştığı kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada, Mehmet Yağız, Tahir Kara (72) ve Lütfiye Görgüç (68) hayatını kaybetti.

kastamonuda-kaza,-3-olu-11-kisi-yarali.jpg

Yaralılar otomobil sürücüsü Recai Görgüç, minibüs sürücüsü Mehmet Ali Çelik (31) ile yolcular Ramazan Görgüç (35), Yunus Önen (81), Fadime Bal (65), İdris Karagöz (39), Yetiş Görgüç (25), Can Çelik (7) ile ismi belirlenemeyen üç kişi ambulanslarla Devrekani Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar daha sonra Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi ve Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

kastamonuda-kaza,-3-olu-11-kisi-yarali-(1).jpg

Kazada, üç araç hurdaya döndü. Jandarma ekipleri, kaza mahallinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Devrekani Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından kazanın enkazı kaldırıldı. Jandarma ekipleri, yaşanan kazada etrafa savrulan araçların parçalarını topladı. Çalışmalar esnasında yol araç trafiğine kapatıldı. Ayrıca, arabalardan etrafa çok sayıda yiyecek ve içecek savruldu.

Kazada hayatını kaybedenler Devrekani Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin ardından ölenler, ailelerine teslim edildi.

kastamonuda-kaza,-3-olu-11-kisi-yarali-(2).jpg

kastamonuda-kaza,-3-olu-11-kisi-yarali-(3).jpg

kastamonuda-kaza,-3-olu-11-kisi-yarali-(4).jpg

kastamonuda-kaza,-3-olu-11-kisi-yarali-(5).jpg

kastamonuda-kaza,-3-olu-11-kisi-yarali-(6).jpg

kastamonuda-kaza,-3-olu-11-kisi-yarali-(7).jpg

kastamonuda-kaza,-3-olu-11-kisi-yarali-(8).jpg