Katmer Erzurumlular Derneğini Ziyaret Etti

Katmer Erzurumlular Derneğini Ziyaret Etti
Ak Parti Rize Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Katmer, Rize Erzurumlular Derneğini Ziyaret Ederek, Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Bir Araya Gelerek Karşılıklı Görüş Alışverişinde Bulundular.

Rize Belediye Bloklarındaki Erzurumlular Derneği'nde Başkan Ahmet Özyürek, Rize Belediye Meclisi Üyesi Selahattin Çoruh ve Dernek yönetim kururlu üyeleri tarafından oldukça sıcak bir şekilde karşılanan, Ak Parti Rize Belediye Başkan aday Adayı Yılmaz Katmer ve beraberindeki çalışma arkadaşlarının da katıldığı ziyarette konuşan, Erzurumlular Derneği Başkanı İş Adamı Ahmet Özyürek, "Öncelikle size çalışmalarınızda şahsım ve başkanı bulunduğumun derneğimizin mensupları adına başarılar diliyoruz. Dernek Başkan ve yönetimi olarak, Rize'de yaşayan aslen Erzurumlu olan hemşerilerim olarak yakın tanıdığımız, sevdiğimiz bir insansınızdır. Sizinde bizleri aynı duygularla sevdiğiniz ve bizlere olan yakınlığınızda çok iyi biliyoruz. Gerek uzun zamandır yürüttüğünüz siyası çalışmalarınızdan, gerek yıllardır Rize'de yürütmekte olduğunuz Mali Müşavirlik görevinizden sizi iyi tanıyan kişileriz. Bizlerin dışında Rize'deki kitleler tarafından da iyi tanınıyorsunuz. Oldukça kabul gören yanlarınız mevcuttur. Şehrimizi yönetenler ve yönetmeye talip olanların hep beraber yaşadığımız bu güzel şehrimizde STK'lara önem vermesini, zaman zaman ara vermeden ziyarette bulunmaları en büyük arzumuzdur. Şehrimizde veya derneğimizde toplumsal veya bireysel sorunların ve çözümlerinin çok çeşitlilik içerisinde dinleneceği yerler sivil toplum örgütlerimizin hizmet verdiği yerlerdir.

023.20131120221537.jpg

Belediye Başkanlığına dışarıdan bir adayın gösterilmesinin bu saatten sonra yanlışlığını ifade etmek istiyorum. Rize'de yaşayan ve Rize'nin her derdini bilen bir şahsiyetin başkan adayı olmasını arzu ediyoruz. Derneğimizi ziyaretinizdeki öneminize teşekkür ediyoruz. " diye konuştu.

Ak Parti Rize Belediyesi Başkan Aday Adayı Yılmaz Katmer, "Şahsım ve beraberimdeki çalışma arkadaşlarımızı çok sıcak ve samimi bir ortamda karşılamanızdan dolayı size ve yönetiminize, tüm Erzurumlu hemşerilerime teşekkür ediyor. Kendi evimize gelmiş gibiyiz. Sizlerin şahsımın adaylığına yönelik olumlu duygu ve düşünceleriniz, tüm Rize de yaşayan hemşerilerime ve sizlere hizmet vermenin ne kadar hayırlı, dualı ve önemli olduğunun sorumluluğu ve inancıyla şahsıma yönelik bu müspet tahlillerinizden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Allah nasip eder, büyüğümüzde taktir görürse siz değerli Erzurumlu hemşerilerime ve hısımlarıma hizmet vermenin benim için ibadet kadar kıymetli olacağını ifade etmek istiyorum. ben Ak Parti teşkilatının bir evladı olarak sizlere ne kadar yakın olduğumu hepinizi bilmektesiniz. Rize'de doğdu, Rize'de büyüdüm, Rize'de okudum. 28 yıldır bu güzel şehrimde Mali Müşavir , siyasetçi olarak esnafımıza, iş adamımıza, tüm halkımıza hizmet vermek için hiç bir ayrım yapmadan çalışıyorum. Bundan sonrada daha fazla çalışacağım. Sizler beni iyi tanıyorsunuz. Sizin var olan sorunlarınız benim sorunlarımdır. İnşallah bunların hepsini ortak akıl ve birlikte istişareyle kısa zamanda çözeceğiz. "dedi.

Haber: B.Ali Kavalcı