Kavgayı ayırmak istedi, canından oldu

Kavgayı ayırmak istedi, canından oldu
Karabük'ün Yenilce ilçesindeki bir lokantada çıkan hesap kavgası kana bulandı. Tartışmayı yatıştırmaya çalışan bir kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçedeki 'Babanın Sayvanı' isimli gazinoda eğlenen ve Hollanda'dan yıllık izne geldiği öğrenilen Özkan Akdoğan (28) ve arkadaşı İsa Erdoğan, 90 TL'lik hesabı görünce alkolün de etkisiyle tartışma çıkardı. Kavga, gazinonun çıkış kapısında devam etti.

Garson olarak çalışan İbrahim Tabak (41), Akdoğan ve Erdoğan'a müdahale etti. Kavgayı ayırmak için araya Sinan Sazoğlu (31), göğsüne aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı. Hemen Karabük Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sinan Sazoğlu yolda yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan İbrahim Tabak ise Karabük Devlet hastanesi'nde ameliyata alındı. Gazinoda aşçı olarak çalışan Yusuf Kurmalı da hafif yaralandı.

Olay yerinden kaçan Özkan Akdoğan, 3 kilometre ilerideki Güney köyü yolu üzerinde Jandarma tarafından yakalandı. Akdoğan, Yenice ilçesinde çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandıktan sonra Karabük Kapalı Cezaevine konuldu. İsa Erdoğan ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Akdoğan'ın yıllık iznini geçirmek üzere Hollanda'dan memleketi Hasankadı beldesine geldiği, 3 gün sonra tekrar Hollanda'ya geri döneceği, dönmeden önce arkadaşı ile eğlenmek için gazinoya geldiği öğrenildi.

Bu arada Karabük Çevik Kuvvet Ekipleri, herhangi bir olay çıkmaması için Yenice adliyesi önünde tedbir aldı.