Kavgayı Ayırmak İsteyen Polis Bıçaklandı

Kavgayı Ayırmak İsteyen Polis Bıçaklandı
İstanbul Bayrampaşa'da asker eğlencesinde çıkan kavgayı ayırmak için tarafların arasına giren polislerden birisi bıçakla yaralandı.

İstanbul Bayrampaşa'da asker eğlencesinde çıkan kavgayı ayırmak için tarafların arasına giren polislerden birisi bıçakla yaralandı. Hastaneye kaldırılan polisin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayı gerçekleştirilen şüpheli kişi ya da kişiler kısa sürede yakalandı.

Olay, saat 22.30 sıralarında Bayrampaşa'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, asker eğlencesi düzenlediği iddia edilen iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebepten kavga çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafları ayırmak için aralarına girdi. Bu sırada polislerden bir tanesi bıçakla yaralanarak Bayrampaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şüphelilerin Hal Yolu üzerinde seyrettiğini öğrenen polisler, yolu kısa süreli trafiği kapatarak kimliği belirsiz kişi ya da kişileri yakalayarak gözaltına aldı. Bıçakla yaralanan polisin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Ufuk Kıvık/İHA)

Kaynak:IHA