Kaya, Cumhur İttifakı İle Halk Seçimini Yaptı

Kaya, Cumhur İttifakı İle Halk Seçimini Yaptı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Yönetimi 24 Haziran seçimlerinde dur durak bilmiyor.

MHP il yönetiminin lokomotifi konumunda olan merkez ilçede, sabah erken saatlerde başlayan çalışmalar sahur vaktine kadar devam ediyor. Merkez de yapılan çalışmalar da vekillerin programlarını organize den Merkez ilçe;Merkeze bağlı belde, mahalle ve köylerde de aralıksız programlar düzenliyor. Seçim koordinasyonunda gönüllü olarak çalışa ekip milletvekili adaylarının en büyük destekçisi oluyor.

Merkez İlçe Başkanı Bülent Kaya yaptığı açıklamada, göreve geldiğikleri günden beri yılmadan yorulmadan çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek Rize de Cumhur ittifakı ile seçimleri 3-0 kazanacaklarını söyledi. Kaya, vatandaşların adeta ağız birliği yapmış gibi “bir oy reise, bir oy MHP ye” vereceklerini, Cumhur ittifakı neticesinde” Rize rekor bir oyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacağını ve bunun yanında vekillerin dağılımı Rizeli vatandaşlarımız oyları ile belirleneceğini belirtti.

bulent-kaya.jpg

Seçim süresince yaşanacak sorunları azaltmak için çalıştıklarını ifade eden Kaya sandık görevlilerinin seçime hazır olduklarını ve seçim güvenliği için her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi. Kaya, vatandaşın sesine kulak tıkayarak anket yapanları, siyasi yorum yapanları, ısmarlama haber yapanları 24 haziranda büyük süprizler beklediğini, milletimizin kararını çoktan Cumhur İttifakından yana kullandığını ve bu seçimin Milliyetçi Hareket Partisinin seçimi olacaktır dedi.