Olay53.com
08 Eylül 2010 Çarşamba
Şevki Hocadan Umrede Evet Duası
Hacı'ların Parası Rize'ye Akacak
Herkes Haddini Bilecek
Rize En Yaşanılır 10.Kent
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
10 Mart 2010 Çarşamba 15:10

Kayıhan: Dönüm Maçımız

Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu sahasında Çanakkale Dardanelspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Ümit Kayıhan, bu karşılaşmayı dönüm maçı olarak gördüklerini söyledi.

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Ümit Kayıhan, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, bir aydır takımla birlikte olduğunu belirterek, ''Göreve geldikten sonra takıma 40 puana ulaşma hedefi koymuştum. Bu puana ulaştıktan sonra geleceğin temellerini atmak istiyordum. Ancak fizik ve moral olarak gelinen noktada istediklerimizi yapamıyoruz. Bu ümitsizliği beraberinde getiriyor. Ancak, bu takımı huzura kavuşturmak için çaba harcıyoruz. Hafta boyunca yakaladığımız olumlu hava maç içerisinde bir türlü istediğimiz gibi gitmiyor. Bir çıkış yolu bulmak zorundayız'' dedi.

Yeşil-mavili takımın lige iyi sonuçlar alarak başladığını anımsatan Kayıhan, ''Bu başarıyı yakalayan aynı oyuncular... Ancak bakıldığında son 15 haftada sadece iki galibiyet var. Artık zamanımız yok. Puan olarak kredilerimizi tükettiğimiz gibi cepten yemeye başladık'' diye konuştu.

Çanakkale Dardanelspor maçının önemine değinen Kayıhan, şöyle devam etti: ''Çanakkale Dardanelspor maçını dönüm maçı olarak görüyoruz. Bu maçı yüzde 100 kazanmak zorundayız. Bu hafta biraz daha değişik bir kadro ile sahaya çıkacağız. Bazı oyunculara şans vermeyi düşünüyorum. Kazanamama duygusunu üzerimizden atmak zorundayız. Futbolcularımız bunun bilinci içerisinde. Eğer bu maçta yapacaklarımızda bilinçsizliğe dönüşürse tedbirlerimiz çok daha farklı olacak.''

Kayıhan, sakatlıkları bulunan Murat Ocak, Diakhate ve Çağrı'nın durumlarının maç günü belli olacağını kaydetti.

Ümit Kayıhan, Celil Sağır'ın da ailevi nedenlerden dolayı bazı sorunlarının olduğunu, kendisiyle karşılıklı görüşerek yollarını ayırdıklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 172 defa okunmuştur
YORUMLAR
bu sene süperlig kaçtı bari düşmeyelim
UĞUR AVCI
sezon başında ümit kayıhan tarzında hoca alınsaydı başkan takımın maçlarında takımı yanlız bırakmasaydı ömer ateş engin aktürk kaleci ferhat serdar samatyalı gibi kaliteli oyuncular yollanmasaydı bu takım şimdi ilk 3 arasındaydı umarım ligde kalırız ve takım için önemli futbolcuları elde tutarız seneye daha iyi kadro kurarız.
12 Mart 2010 Cuma 10:23
ya sabır
ömer sukas
hoca hoca kendine gel ne senden ne yönetimde bulunan insanlardan rizespora fayda gelmez hepiniz birbirine yağcılık yapmak için uğraşan yağcılar gurubu al birini vur birini na ala size kimse dur demiyecekmi sizi kim başımıza bela ettyse allah onların cezasını versin yeter artık sizlerden çektiğimiz bizleri rezil ettitiniz baştaki yatar dipteki yatar süvarı şaha kalkar yazıklar olsun hepinize
10 Mart 2010 Çarşamba 20:49
RİZE