Kaymakam Atamalarında Rize'nin Tanıdığı Güzel İnsanlar

Kaymakam Atamalarında Rize'nin Tanıdığı Güzel İnsanlar
Rizeli Kaymakamlardan Bünyamin Karaloğlu ve Temel Ayca ile Rize Eski Vali Yardımcılarından Mehmet Türk ve Turan Yılmaz’ın görev yerleri değişti.

İçişleri Bakanlığının 8 Ağustos 2019 tarihli Resmi Gazete’de yer alan 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesinde görev yerleri ve görevleri değişen kaymakam ve vali yardımcıları arasında tanıdık güzel isimler de yer aldı.

Rizeli kaymakamlardan Bingöl ili Yedisu Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, Elazığ ili Kovancılar Kaymakamlığına atanırken, kaymakam Temel Ayca ise Hakkari ili Çukurca Kaymakamlığından Ankara ili Beypazarı Kaymakamlığına atandı.

Rize Eski Vali Yardımcılarından ve 2012 yılında Rize’deki görevinden İstanbul Vali Yardımcılığına atanan Konya ili Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk ise Rize Eski Valisi Erdoğan Bektaş’ın valilik görevinde bulunduğu Zonguldak’a Vali Yardımcısı olarak atandı.

Eylül 2014 – Aralık 2016 yılları arasında Rize’de Vali Yardımcılığı görevinde bulunan ve Rize Vali Yardımcılığından Çanakkale İli Eceabat İle Kaymakamlığına atanan Turan Yılmaz da Ankara Vali Yardımcılığına atandı.

bunyamin-karaloglu-temel-ayca-mehmet-turk-ve-turan-yilmaz.jpg