Kaymakam Demirel Başarılı Öğretmenlere “Başarı Belgesi” Takdim Etti

Kaymakam Demirel Başarılı Öğretmenlere “Başarı Belgesi” Takdim Etti
Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, çeşitli alanlarda görevlerinde başarılı çalışmalar yapan öğretmenlere başarı belgesi verdi.

Çayeli’de göreve başladığından beri eğitim sorularına duyarlılıkla yaklaşan, eksiklerin giderilmesi için gayret gösteren, okulları sürekli ziyaret ederek eğitim camiasının moral motivasyon yönünden destekleyen İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, “Başarı Belgesi” alan öğretmenleri makamında ağırladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin’in katıldığı programda kaymakam Demirel, görevlerinde başarı göstermiş öğretmenlere başarı belgelerini verdi.

Kaymakam Demirel, farklı özveri ile çalışmaları ile ön plana çıkan öğretmenleri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek; “Geleceğin teminatı gençlerin yetiştirilmesinde öğretmenlerin yeri çok önemli. Sizlerin bilimsel azimli, özverili, çalışmaları gördükçe mutlu oluyoruz. Yeni çalışmalara kapı açması ümidiyle başarı belgelerini hazırladık. Birçok alanda fark yarattığınız için sizlere teşekkür ederim” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin ise yürütülen çalışmalar ile ilgili kısa bilgiler vererek, en önemli projelerinin “Okumak Yaşamaktır - Çayeli Okuyor” olduğunu belirtti. Projenin, Çayeli eğitim paydaşları tarafından kabul gördüğünü kaydeden Şahin, haftanın dört günü her okulda bir ders saati okuma etkinliği yapıldığını ifade etti.

cayeli-kaymakami-muhammet-fatih-demirel-cesitli-alanlarda-gorevlerinde-basarili-calismalar-yapan-ogretmenlere-basari-belgesi-verdi-14.jpgcayeli-kaymakami-muhammet-fatih-demirel-cesitli-alanlarda-gorevlerinde-basarili-calismalar-yapan-ogretmenlere-basari-belgesi-verdi-13.jpgcayeli-kaymakami-muhammet-fatih-demirel-cesitli-alanlarda-gorevlerinde-basarili-calismalar-yapan-ogretmenlere-basari-belgesi-verdi-12.jpgcayeli-kaymakami-muhammet-fatih-demirel-cesitli-alanlarda-gorevlerinde-basarili-calismalar-yapan-ogretmenlere-basari-belgesi-verdi-11.jpgcayeli-kaymakami-muhammet-fatih-demirel-cesitli-alanlarda-gorevlerinde-basarili-calismalar-yapan-ogretmenlere-basari-belgesi-verdi-10.jpgcayeli-kaymakami-muhammet-fatih-demirel-cesitli-alanlarda-gorevlerinde-basarili-calismalar-yapan-ogretmenlere-basari-belgesi-verdi-9.jpgcayeli-kaymakami-muhammet-fatih-demirel-cesitli-alanlarda-gorevlerinde-basarili-calismalar-yapan-ogretmenlere-basari-belgesi-verdi-8.jpgcayeli-kaymakami-muhammet-fatih-demirel-cesitli-alanlarda-gorevlerinde-basarili-calismalar-yapan-ogretmenlere-basari-belgesi-verdi-7.jpgcayeli-kaymakami-muhammet-fatih-demirel-cesitli-alanlarda-gorevlerinde-basarili-calismalar-yapan-ogretmenlere-basari-belgesi-verdi-6.jpgcayeli-kaymakami-muhammet-fatih-demirel-cesitli-alanlarda-gorevlerinde-basarili-calismalar-yapan-ogretmenlere-basari-belgesi-verdi-5.jpgcayeli-kaymakami-muhammet-fatih-demirel-cesitli-alanlarda-gorevlerinde-basarili-calismalar-yapan-ogretmenlere-basari-belgesi-verdi-4.jpgcayeli-kaymakami-muhammet-fatih-demirel-cesitli-alanlarda-gorevlerinde-basarili-calismalar-yapan-ogretmenlere-basari-belgesi-verdi-3.jpgcayeli-kaymakami-muhammet-fatih-demirel-cesitli-alanlarda-gorevlerinde-basarili-calismalar-yapan-ogretmenlere-basari-belgesi-verdi-2.jpgcayeli-kaymakami-muhammet-fatih-demirel-cesitli-alanlarda-gorevlerinde-basarili-calismalar-yapan-ogretmenlere-basari-belgesi-verdi-1.jpgzavendikli-mustafa-yildiz-hocaefendi-kuran-kurslari-037.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.