Kaymakam Güney, Tuzla Kaymakamlığına atandı

Kaymakam Güney, Tuzla Kaymakamlığına atandı
Rize’de geçmiş yıllarda uzun yıllar görev yapan Aydın ili Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, İstanbul ili Tuzla Kaymakamlığına atandı.

Rize’de geçmiş dönemlerde kaymakam, vali yardımcılığı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinde bulunan Aydın ili Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, İstanbul ili Tuzla Kaymakamlığına atandı.

Kaymakam Ümit Hüseyin Güney kimdir?

1975 yılında Artvin'in Arhavi ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini sırasıyla Güngören Köyü İlkokulu, Arhavi Atatürk Ortaokulu ve Arhavi Lisesinde tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1997 yılında mezun oldu. Ankara Barosunda Avukatlık stajını yaptı. 1998 yılında Trabzon kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. 10 ay süreyle Londra-İngiltere’de lisan ve yönetim alanında eğitim gördü. Milli Güvenlik Akademisinde Kamu Diplomasisi Kursu aldı. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi dalında ''Kırsal Kalkınma ve Köykent'' konulu tezle yüksek lisansını tamamladı. Askerliğini personel asteğmen olarak yaptı. İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaymakam adaylığı sürecinde Trabzon-Maçka, Sivas-Şarkışla ve Kırıkkale-Çelebi ilçelerinde kaymakam vekilliği yaptı. Konya-Taşkent’te 2,5 yıl, Van-Saray’da 2 yıl, Sivas-Yıldızeli’nde 3 yıl, Rize Pazar’da 3 yıl, Rize Vali Yardımcılığı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri 2 yıl, Sinop - Boyabat 2,5 yıl, Ordu Ünye’de 5 yıl görev yaptıktan sonra 20 Ağustos 2021 Tarihli ve 31574 Sayılı Resmî Gazete' de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararı ile Aydın-Söke Kaymakamlığına atanan Ümit Hüseyin Güney, 17.09.2021 tarihinde görevine başlamıştır.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.