Kaymakam Güney'den Veda Ziyareti

Kaymakam Güney'den Veda Ziyareti
İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Ünye Kaymakamlığı görevine atanan Boyabat Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'ya veda ziyaretinde bulundu.

Güney, burada yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca Çakıcı ve ekibiyle hep iyi ilişkiler içinde bulunduklarını söyledi.

Boyabat'ta görev yapacak kaymakamların başarılı bir belediye ile çalışacak olmaktan dolayı şanslı olacaklarını ifade eden Güney, "Buna iki yıllık görevim sürecinde de şahit oldum. Eksiğini görmedik, fazlasını gördük. Boyabat'ın geleceği aydınlık, parlak, çok daha iyi yerlere gelecek. Türkiye'de daha iyi bilinir, görülür, daha çok ziyaretçinin geldiği bir ilçe konumuna gelecek. Bunlarla ilgili olarak ayağı yere basan, gerçekçi, somut, güzel projeler var." diye konuştu.

img_0086-001.jpg

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ise desteklerinden ötürü Kaymakam Güney'e teşekkür etti.

Kendisine güzel dileklerle veda ettiklerini vurgulayan Çakıcı, Güney'e yeni görevinde başarılar diledi.

Güney, konuşmaların ardından Meclis üyeleri ve Belediye personeli ile vedalaştı.

img_0087.jpg

Ünye'nin Yeni Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, 2009 ile 2012 yılları arasında Pazar Kaymakamlığı, 2012 ile 2014 yılları arasında ise Rize Vali Yardımcılığı ile Rize İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevini birlikte yürütmüş ve 04.09.2014 tarihli kararname ile Sinop ili Boyabat Kaymakamlığına atanmıştı.

img_0089.jpg

img_0090.jpg