Kaymakam Özçelik, Anasınıfı Öğrencilerini Ziyaret Etti

Kaymakam Özçelik, Anasınıfı Öğrencilerini Ziyaret Etti
BİTLİS – Bitlis'in Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, eşi Rabia Dinçer Özçelik ile birlikte Aşağıkazanlı Anasınıfını ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi.

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, eşi Rabia Dinçer Özçelik ile birlikte Aşağıkazanlı Anasınıfını ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi.

Anasınıfı ziyaretinde minik öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla sohbet eden Kaymakam Özçelik, bir yandan da yetkililerden okul çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kardeş okul Antalya SGTS Saygan Kardeşler-5 Anaokulu tarafından Aşağıkazanlı Anasınıfı öğrencilerine gönderilen hediyeleri dağıtan Kaymakam Özçelik, okul öncesi eğitimin öneme dikkat çekerek öğrencilere başarılar diledi.

Kaymakam Özçelik, Anasınıfı Öğrencilerini Ziyaret Etti

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.