Kaymakam ve Belediye Başkanı 500 Kişi ile Köy Meydanında İftar Açtı

Kaymakam ve Belediye Başkanı 500 Kişi ile Köy Meydanında İftar Açtı
Çakmakçılar Köyü Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 2. Geleneksel iftar programında bir araya geldi.

Rize’nin Derepazarı ilçesi Çakmakçılar Köy meydanında düzenlenen Çakmakçılar Köyü Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 2. Geleneksel iftar programına Derepazarı Kaymakamı Selçuk Köksal, Belediye Başkanı Yakup Samangül, İlçe Jandarma Komutanı Ast.Uzm.Çvş  Davut Caner Çapkan, İl Göç İdaresi Müdürü Enes Tüfekçi, siyasi partilerin ilçe başkanları, encümen üyeleri ile 500 kişi katıldı.

Dernek Başkanı Yunus İlker Yılmaz, Ramazan’ın bolluk ve bereketini birlikte yaşama imkânı yakaladıklarını ifade ederek, Ramazan ayının manevi havasına herkesin erişebilmesi için köy meydanında iftar programı düzenlediklerini kaydetti.

Yılmaz, bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri iftar programını geleneksel hale getirmek istediklerini kaydederek, programa katılan konuklarına teşekkür etti.

İftar programının ardından Kaymakam Köksal ile Belediye Başkanı Samangül, köylülerle sohbette bulunarak, köylülerin talep ve sorunlarını dinledi.

cakmakcilar-koyu-kultur-dayanisma-ve-yardimlasma-dernegi-2.-geleneksel-iftar-programinda-bir-araya-geldi-(5).jpgcakmakcilar-koyu-kultur-dayanisma-ve-yardimlasma-dernegi-2.-geleneksel-iftar-programinda-bir-araya-geldi-(8).jpgcakmakcilar-koyu-kultur-dayanisma-ve-yardimlasma-dernegi-2.-geleneksel-iftar-programinda-bir-araya-geldi-(4).jpgcakmakcilar-koyu-kultur-dayanisma-ve-yardimlasma-dernegi-2.-geleneksel-iftar-programinda-bir-araya-geldi-(6).jpg

cakmakcilar-koyu-kultur-dayanisma-ve-yardimlasma-dernegi-2.-geleneksel-iftar-programinda-bir-araya-geldi-(7).jpgcakmakcilar-koyu-kultur-dayanisma-ve-yardimlasma-dernegi-2.-geleneksel-iftar-programinda-bir-araya-geldi-(2).jpgcakmakcilar-koyu-kultur-dayanisma-ve-yardimlasma-dernegi-2.-geleneksel-iftar-programinda-bir-araya-geldi-(1).jpgcakmakcilar-koyu-kultur-dayanisma-ve-yardimlasma-dernegi-2.-geleneksel-iftar-programinda-bir-araya-geldi-(3).jpg