Kaymakam Yazıcı Safranbolu’ya, Kaymakam Karaloğlu Simav’a Atandı

Kaymakam Yazıcı Safranbolu’ya, Kaymakam Karaloğlu Simav’a Atandı
Rizeli kaymakamlardan Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı Safranbolu Kaymakamlığına, Kovancılar Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu Simav Kaymakamlığına atandı.

2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 422 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Antalya ili Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı Karabük ili Safranbolu Kaymakamlığına atanırken, Elazığ ili Kovancılar Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu Kütahya ili Simav Kaymakamlığına atandı.

ŞABAN ARDA YAZICI KİMDİR?

1981 yılında Rize’de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Rize’de tamamladı. 2001 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde öğrenim görmeye hak kazandı ve buradan 2005 yılında mezun oldu.

2009 yılında Samsun Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Teftiş stajını Kayseri ilinde, Kaymakam Refikliği Stajını Ankara’nın Nallıhan ilçesinde tamamladı.

Bilecik İli Yenipazar ilçesinde beş buçuk ay süreyle Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu.

Yurt dışı yabancı dil eğitimini İçişleri Bakanlığınca bir yıl süre ile gönderildiği, İngiltere’nin Canterbury şehrinde, Chris Church Üniversitesinde tamamladı. Birleşik Krallık İdari Sistemi üzerinde inceleme araştırmalarda ve çeşitli eğitim programlarında bulundu.

2012 yılında 96. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamladıktan sonra Ağaçören Kaymakamlığına atandı ve iki buçuk yıl görev yaptı. 3 Eylül 2014 tarihinde Gümüşhane Köse Kaymakamlığına atanıp 2 yıl görevde bulunmasının arından 6 Ekim 2016 tarihinde Diyarbakır Hani Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliği görevine atanıp 2 yıl süre ile ilçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliği görevlerini birlikte yürüttü. 

2018-2020 yılları arasında yürüttüğü Erzurum Tortum Kaymakamlığı görevinin ardından 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Kaş Kaymakamlığına atandı. İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

saban-arda-yazici.jpg

BÜNYAMİN KARALOĞLU KİMDİR?

1987 yılında Rize'de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Rize' de tamamladı. 2009 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. Aynı yıl dil eğitimi için Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti. Maliye Bakanlığı Vergi Müfettişliğinde bir süre çalıştıktan sonra 2011 yılında Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap etti. Çeşitli Kaymakamlık stajlarını tamamladıktan sonra Balıkesir- İvrindi, Balıkesir - Balya ve Bursa- Keles ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. İngiltere University of Sheffield' da 1 yıl süre ile yabancı dil eğitimi aldı.  Kaymakamlık kursunu başarı ile tamamladıktan sonra;

2015-2017 yılları arasında  Kütahya-Domaniç,

2017-2019 yılları arasında Bingöl -Yedisu kaymakamlığı görevinde bulundu.

01.10.2019 tarihinden itibaren ilçemizde görev yapmaktadır.

Kaymakam Bünyamin Karaloğlu, Matematik Öğretmeni Hilal KARALOĞLU ile evli olup 1 kız çocuk babasıdır.

İyi derecede İngilizce bilmektedir.

bunyamin-karaloglu-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum