Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan: "İ̇yi Bir Sınav Verdik"

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan: "İ̇yi Bir Sınav Verdik"
Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Antalya'daki kamp çalışmalarının olumlu geçtiğini ifade ederek; "Takımdan memnunum. Bir maç oynadık. İyi...

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Antalya'daki kamp çalışmalarının olumlu geçtiğini ifade ederek; "Takımdan memnunum. Bir maç oynadık. İyi bir sınav verdik" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Antalya'da çalıştıklarını söyleyerek, takımın performansından memnun olduğunu söyledi. Çağdaş Atan; "Kampımız çok iyi ve verimli geçiyor. Çok sağlıklı bir ortamdayız. Bir hazırlık maçı oynadık. Çok iyi bir sınav verdik. İlk dakikada gol yememize rağmen, rakibimize baskı kurup goller kazandık. Futbolcularımızın performansından memnunum. Sakat oyuncumuz yok. Antrenmandan ötürü ağrısı olan oyuncumuz olabiliyor ama bundan önemli değil. Milli takım kampındaki oyuncularımız izinli. Onlar da aramıza katılacak ve tam kadro çalışacağız" dedi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.