Kaza anı kamerada (VİDEO)

Kaza anı kamerada (VİDEO)
Karayolunda bir kişinin öldüğü, Rumen uyruklu kadın TIR sürücüsü ve yanındaki yolcunun yaralandığı kaza bir benzin istasyonunun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Görüntüde, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan kamyonun kayarak TIR'a hızla çarptığı görülüyor.

Hamzabeyli Sınır Kapısı'nı kullanarak Almanya'dan Türkiye'ye yük götüren Romanya uyruklu kadın sürücü Mariana Gabriela'nın kullandığı RH AX 103 plakalı TIR'a, önceki gün öğle saatlerinde Edirne İstikametinden gelen ve aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak yolda kaymaya başlayan Sabri Arslan'ın kullandığı 60 TM 393 plakalı kamyon çarptı.

Bir benzin istasyonunun güvenlik kamerasının da saniye saniye görüntülediği kazada ters dönen kamyonun ön bölümü koparak 20 metre ileriye fırladı.

Kamyon sürücüsü ise kopan bölümde sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonun çarpması sonucu şarampole yuvarlanan TIR'ın içindeki kadın sürücü Mariana Gabriela ile Alman uyruklu Holzman Uwe TIR'ın içinde sıkıştı. Holzman Uwe kısa sürede ekipler tarafından kurtarılarak Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, sürücü Mariana Gabriela yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından sıkıştığı yerden kurtarılarak hastaneye kaldırılmıştı. Sabri Arslan'ın cesedi ise savcının yaptığı incelemenin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Hastanedeki tedavisinin ardından Uwe taburcu olurken, sol ayağında kırıklar oluşan Mariana Gabriela ameliyat oldu ve yarın taburcu olması bekleniyor.