Kaza Geçiren Doktor Ece Atalay'ın Son Durumu

Kaza Geçiren Doktor Ece Atalay'ın Son Durumu
Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, geçtiğimiz günlerde trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hızla iyileşen Uzm. Dr. Ece Atalay’ın sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe,  Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesinde  Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapan Uzman Doktor Ece Atalay’ın sağlık  durumunun iyi olduğunu ve hızla daha iyiye gittiğini,  Uzm. Dr. Atalay’ın yarın ameliyat edileceğini açıkladı.

mustafa-tepe-001.jpgAtalay’ın tedavisine Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam edildiğini belirten Tepe, “Doktorumuz yarın hastanemizde plastik cerrahi uzmanları tarafından ameliyat edilecektir. Kendisinin en kısa zamanda tamamen iyileşip normal yaşantısına dönmesini ve yeniden hastalarına eskiden olduğu gibi hizmet vermesini bekliyoruz”  diye konuştu.

Tepe, bugüne dek doktorumuzun sağlığını yakından takip edip geçmiş olsun dileklerini sunan,  dualarını esirgemen tüm hastalarına sağlık camiası adına teşekkürü borç bildikleri ifade etti.

Uzm.Dr. Ece Atalay 13 Nisan 2014 tarihinde Çayeli ilçesinde geçirmiş olduğu trafik kazası sonrası ağır yaralanmıştı.