Kazada Eşi ve Çocuğuyla Beraber Hayatını Kaybeden Rizeli İş İnsanı Demir'in Son paylaşımı Yürek Burktu

Kazada Eşi ve Çocuğuyla Beraber Hayatını Kaybeden Rizeli İş İnsanı Demir'in Son paylaşımı Yürek Burktu
Memleketi Rize’den İstanbul’a dönüş yolunda meydana gelen trafik kazasında eşi ve çocuğuyla beraber hayatını kaybeden Mustafa Demir’in son paylaşımı yürekleri burktu.

Rizeli iş insanı Mustafa Demir, ailesiyle birlikte dün 06 MMF 44 plakalı otomobille İstanbul’a yolculuk yapmak üzere yola çıktı. Demir, yönetimindeki otomobil Kocaeli’nin Gebze ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu istikametinde seyir halinde iken arızalanarak sol şeritte duran 34 CJS 484 plakalı tıra arkadan çarparak yaklaşık 70 metre sürüklendi. Kazada sürücü Mustafa Demir ve eşi Hatice Demir ile oğlu Muhammet Eren Demir hayatını kaybetti.

Rize’nin Çayeli ilçesi Demirhisar köyünde olan ve cenazeleri Çarşamba günü Çayeli’nde defnedilecek olan Demir ailesinden sürücü Mustafa Demir’in İstanbul yolculuğu sırasında sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım yürekleri burktu.

Paylaşımında adeta ölümü hisseden Demir, son paylaşımında şunları kaydetti:

“Bıraktım gideyirum

geri kaldı dağlarum

Akluma gelduğunde

Garipleşur ağlarum”

Öte yandan Demir'in ölümü konu edinen "Nasihatım Kendime" adlı şiirini yazdığı 21 Kasım 2021 tarihinden tam bir yıl sonra 21 Kasım 2022'de trafik kazasında eşi ve çocuğuyla birlikte hayatını kaybetmesi takdiri ilahi şeklinde yorumlandı.

İşte o şiir: 

NASİHATIM KENDİME 

Olsada dünyada 
Hanın hamamın
Burda yatmaya
Seninde gelir zamanın

Nefsine yenik düşme
Ey mustafa neferi
Ebedi alemlerin
Burdan başlar seferi

Son nefeste hatırla
Kelime’i şaadeti
Aklından hiç çikarma
Cennet ve cehennemi

Dünyada yaptıkların
Ahiret sermayesi
Cehenneme götürür
Şeytanın meşgalesi

Kuran ve sünnet olsun
Dünyadaki rehberun 
Sarılırsan dağvana 
İstikamet cennetun 

memleketi-rizeden-istanbula-donus-yolunda-meydana-gelen-trafik-kazasinda-esi-ve-cocuguyla-beraber-hayatini-kaybeden-mustafa-demirin-son-paylasimi-yurekleri-burktu.jpgmemleketi-rizeden-istanbula-donus-yolunda-meydana-gelen-trafik-kazasinda-esi-ve-cocuguyla-beraber-hayatini-kaybeden-mustafa-demirin-son-paylasimi-yurekleri-burktu-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum