Kazada Hayatını Kaybeden 2 Kardeş Rize’de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kazada Hayatını Kaybeden 2 Kardeş Rize’de Son Yolculuğuna Uğurlandı
Çankırı’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Rizeli ailenin 2 çocuğu Çayeli’de aynı mezarda son yolculuklarına uğurlandı.

Bir akrabasının cenazesine katılmak üzere ailesiyle beraber İstanbul’dan özel otomobiliyle memleketi Rize’nin Çayeli ilçesi Derecik Köyüne gelen Muammer (Ömer) Çelik (48), cenazenin ardından İstanbul’a dönüş yaptığı sırada Çankırı’da kaza yaptı.

Kazada sürücü Çelik’in 4 ve 7 yaşındaki iki oğlu Muhammed Hamza Çelik (4) ve Ahmet Beşir (7) hayatını kaybederken, Muammer Çelik ile eşi Sevilay Çelik (42) ve çocukları Yavuz Tayyip Çelik (18) ve kızı Zehra Çelik (14) yaralandı.

Muhammed Hamza Çelik ve Ahmet Beşir’in cenazelerinin ilk olarak saat: 16.00’da defnedileceği açıklanmasına rağmen ailenin isteği üzerine cenazeler saat: 14.00’da defnedildi.

Çayeli ilçesine bağlı Derecik Köyünde kılınan cenaze namazının ardından iki kardeş açılan tek mezarda defnedildi.

Cenazede acılı baba Muammer Çelik’in güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

Kazada yaralanan sürücünün eşi Sevilay Çelik (42) ile kızları Zehra Çelik’in (14) tedavilerinin Ankara’da, oğulları Yavuz Tayyip Çelik’in (18) ise Çankırı’da devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

cankiri’da-meydana-gelen-trafik-kazasinda-hayatini-kaybeden-rizeli-ailenin-2-cocugu-cayeli’de-ayni-mezarda-son-yolculuklarina-ugurlandi..jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rizeli Aile Cenaze Dönüşü Kaza Yaptı. 2 Ölü, 4 Yaralı