Kazada Hayatını Kaybeden İl Özel İdaresi Personeli Türüt, Ebediyete Uğurlandı

Kazada Hayatını Kaybeden İl Özel İdaresi Personeli Türüt, Ebediyete Uğurlandı
Rize'de dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden İl Özel İdaresi personeli Adem Ali Türüt, bugün ebediyete uğurlandı.

Karadeniz Sahil Yolu Gündoğdu mahallesi geçişinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden İl Özel İdaresi personeli Adem Ali Türüt için ilk tören görev yaptığı İl Özel İdaresinde gerçekleştirildi ve mesai arkadaşlarından helallik alındı. Burada gerçekleştirilen törene Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ın yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş, İl Genel Meclis üyeleri ve mesai arkadaşları katıldı.

Merhum Türüt’ün cenazesi, İl Özel İdaresinde düzenlenen törenden sonra Öğle Namazını müteakip Ambarlık Köyü Camiinde kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde toprağa verildi.

Öte yandan aynı kazada ağır yaralanan İl Özel İdaresi Personeli Kadem Öksüz’ün tedavisi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ederken, Öksüz’ün sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Kazadan kısa bir süre önce ise iki arkadaşın araçta birlikte kahvaltı yaptıkları fotoğrafı "evde yemek vermiyorlar ki ne yapsın" notuyla sosyal medyadan paylaştıkları ortaya çıktı. Bu fotoğraf Merhum Türüt’ten geriye kalan son fotoğraf oldu.

kazada-hayatini-kaybeden-il-ozel-idaresi-personeli-adem-ali-turut,-ebediyete-ugurlandi-(1).jpgkazada-hayatini-kaybeden-il-ozel-idaresi-personeli-adem-ali-turut,-ebediyete-ugurlandi-(2).jpgkazada-hayatini-kaybeden-il-ozel-idaresi-personeli-adem-ali-turut,-ebediyete-ugurlandi-(3).jpgkazada-hayatini-kaybeden-il-ozel-idaresi-personeli-adem-ali-turut,-ebediyete-ugurlandi-(4).jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize’de Zincirleme Kaza 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı