Kazada Ölen Rizeli İşadamı Topaloğlu Defnedildi

Kazada Ölen Rizeli İşadamı Topaloğlu Defnedildi
Ordu’da dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Rizeli iş adamı Muhsin Altan Topaloğlu memleketi Rize’de toprağa verildi.

Samsun’da ticaret yapan ve AK Parti içerisinde çeşitli kademelerde görev alan Muhsin Altan Topaloğlu, dün Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Topaloğlu bugün memleketi Rize’nin Sütlüce Köyü’nde kılınan cenaze namazının ardından Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından dualar eşliğinde aile kabristanlığına defnedildi.

muhsin-altan-topaloglunun-cenaze-toreni-rize.jpg

Cenaze namazına akrabası olan TBMM Eski Başkanı AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Samsun'un Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İlkadım Belediye Başkanı Erdal Tok ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile çok sayıda seveni katıldı.

muhsin-topaloglu-cenaze-toreni-rize-2.jpg

Samsun-Ordu karayolu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde meydana gelen trafik kazasında; Samsun istikametinden Ordu istikametine seyir halinde olan Sinan Alakuş yönetimindeki 55 SS 270 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak bir ağaca çarpmıştı. Kazada otomobilde bulunan Orhan Atıcı ile Muhsin Altan Topaloğlu olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Sinan Alakuş ve AK Parti Samsun AR-GE'den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İrfan Kalyoncu araçta sıkışmıştı.

muhsin-topaloglu-cenaze-toreni-rize-1.jpg

muhsin-topaloglu.jpg

muhsin-altan-topaloglunun-cenaze-toreni-rize-1.jpg

muhsin-altan-topaloglunun-cenaze-toreni-rize-2.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rizeli İşadamı Kazada Öldü