Kazancı: Yaraları Hep Birlikte Saracağız

Kazancı: Yaraları Hep Birlikte Saracağız
Güneysu ilçesinde ve Salarha bölgesinde meydana gelen sel ve heyalandan etkilenen köylerde vatandaşları yalnız bırakmayan İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, bölgede incelemelerde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

Sel ve heyelan bölgesinde incelemelerde bulunan İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı’ya, Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, İl Genel Meclisi İmar Komisyonu Üyeleri eşlik etti.

mehmet-kazanci-afet-bolgesinde-incelemede-(4).jpg

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı; yaşanan afet sonrasında yaraları sarmaya devam ettiklerini ve vatandaşları mağdur etmeyecek şekilde planlamalar yapıldığını belirterek, “Yaşanan afetten hemen sonra Milletvekillerimizle, Ak Parti İl Başkanımızla sel felaketinin boyutunu tespit etmek ve yaraların biran önce sarılması için gerekli çalışmaların başlatılması için seferber olduk. Çalışmaları organize etmeye çalıştık. Bugün de Meclis İmar Komisyon Üyelerimizle yapılan çalışmaların hangi noktaya geldiği yerinde görmeye geldik. Ciddi oranda maddi hasar meydana gelirken tek tesellimiz ise can kaybının yaşanmaması. Tüm ekiplerimiz bölgede çalışıyor. Yaşanan bu üzücü olayın tekrarlanmaması için de her türlü önlemi alıyoruz. Vatandaşlarımızın mağduriyetini en kısa sürede tamamen gidereceğiz” dedi.

mehmet-kazanci-afet-bolgesinde-incelemede-(1).jpg

VATANDAŞLARIMIZI YALNIZ BIRAKMAYAZAĞIZ

Yerel yönetimler olarak görevlerinin afetler sonrasında yaşanan olumsuzlukları en aza indirgemek olduğunu belirten Başkan Kazancı, “Bölgede yaşayan vatandaşlarımızla görüşerek, yanlarında olduğumuzu söyledik. Sel felaketini yaşayan vatandaşlarımızı yalnız bırakmayarak kendilerine yaşanan afetin yaralarını hep birlikte saracağız. Devletimiz bütün bu tahribatı ve yaraları saracak güçtedir. Yapılan çalışmalarla birlikte en yakın zamanda oluşan hasar ve yaralar sarılacaktır. ” ifadelerine yer verdi.

mehmet-kazanci-afet-bolgesinde-incelemede-(2).jpg

Yaraların sarılması ve halkımızın mağduriyetinin giderilmesi noktasında tüm kurum ve kuruluşların birlikte ve uyumlu bir şekilde çalıştığını ifade eden Kazancı, afetin olduğu andan beri çalışmalarına fedakarca devam eden başta Kaymakam olmak üzere, Belediye Başkanı, AFAD, Karayolları, DSi, İl Özel İdare ekiplerine teşekkür etti.

Kazancı, komşumuz Hopa’da afette yaşanan can kayıplarının acısını içimizde hissettiğini kaydederek, yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ise sabır ve başsağlığı diledi.

mehmet-kazanci-afet-bolgesinde-incelemede-(3).jpgmehmet-kazanci-afet-bolgesinde-incelemede-(5).jpgmehmet-kazanci-afet-bolgesinde-incelemede-(6).jpg

mehmet-kazanci-afet-bolgesinde-incelemede-(7).jpgmehmet-kazanci-afet-bolgesinde-incelemede-(8).jpgmehmet-kazanci-afet-bolgesinde-incelemede-(9).jpg

mehmet-kazanci-afet-bolgesinde-incelemede-(10).jpgmehmet-kazanci-afet-bolgesinde-incelemede-(11).jpgmehmet-kazanci-afet-bolgesinde-incelemede-(12).jpg