Kazanmayı Hak Etmedik

Kazanmayı Hak Etmedik
Evinde Kardemir Karabükspor'a 3-0 gibi farklı bir skorla yenilen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Ümit Kayıhan maçtan sonra yaptığı açıklamada "kazanmayı hak etmedik, ancak ligde kalacağız" dedi.

Rize ateşle oynuyor, Kayıhan benciliz diyor!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, 3-0 kaybedilen maçtan sonra kazanmayı hak etmediklerini, ancak ligde kalacaklarını belirterek, "Biz bu gün kazanmayı hak etmedik. Mücadele için uğraştık. Ama maalesef yine böyle bir maç yaşadık. Ordu maçında da benzer olayı yaşamıştık. Birazcık gol bölgelerinde benciliz. Bu bencilliğimiz bize dezavantaj getiriyor." dedi.

Kayıhan sözlerini şöyle sürdürdü: "Daha doğrusu durumumuzu zora soktuk. İçeride bir maçımız kaldı. Deplasmanda da maçlarımız var. Sonuna kadar bu işi bırakmayacağız. Kovalayacağız. Diğer takımların nasıl matematiksel olarak ligde kalma umudu varsa. Bizimde var. Ama bana göre bu çocuklar bu takımı ligde bırakacaklar. Ben buna inanıyorum".

Çaykur Rizesporlu futbolcu Yunus ise, artık kaybedecek fazla bir şeyleri kalmadığını, kalan 4 maçta herkesin takımı desteklemesi gerektiğini söyledi.