Kazazede anneyi kimse teselli edemedi

Kazazede anneyi kimse teselli edemedi
Bakan Binali Yıldırım, trafik kazasında yaralandığı halde çocuğunun araçtan çıkarılmasını bekleyen anneyi teselli etmeye çalıştı. Araçtan çıkartılan 12 yaşındaki çocuk, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bayburt’ta Kop Dağı Tüneli temel atma törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Bayburt'ta meydana gelen trafik kazasında yaralanan oğlunun araçtan çıkarılmasını bekleyen anneyi teselli etti.

Edinilen bilgiye göre, Cüneyt Aydın idaresindeki 16 GV 761 plakalı pikap, Kaleardı Mahallesi Çaykara yolu üzerindeki su bendine düştü. Kazada, sürücü Aydın ile araçta bulanan Sefa Aydın, Hülya ve çocuğu Edanur Özdemir yaralandı. Yaralılar, çevredeki vatandaşlar ile arama ve kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucu araçtan çıkarıldı.

Kop Dağı Tüneli-Gümüşhane-Bayburt Kop Dağı bölünmüş yol çalışmalarının başlaması törenine katılmak için Bayburt’ta bulunan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, kazanın meydana geldiği bölgeye geldi. Çocuğunun araçtan çıkarılması için bekleyen anne Hülya Özdemir'e geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Yıldırım, hafif yaralanan anneye çocuğunun çıkarılacağı sözünü verdi. Kurtarma çalışmalarını bir süre takip eden Bakın Yıldırım, daha sonra kaza yerinden ayrıldı.

2.20120823204710.jpg

Bir süre sonra arama ve kurtarma ekipleri tarafından araçtan ağır yaralı olarak çıkarılan Edanur Özdemir, ambulansla Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kızının çıkarılmasını yaşlı gözlerle takip eden anne Hülya Özdemir de başka bir ambulansla aynı hastaneye götürüldü. Edanur Özdemir, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.