Kazmaz Öyle Bir Esti ki Bekaroğlu'na da Püskürdü!

Kazmaz Öyle Bir Esti ki Bekaroğlu'na da Püskürdü!
MHP Rize İl Başkanı O.Cem Kazmaz, MHP’nin Rize’de oyunun yüzde 37’ye yükseldiğini...

MHP Rize İl Başkanı O.Cem Kazmaz, MHP’nin Rize’de oyunun yüzde 37’ye yükseldiğini, kararsızların dışındakiler çıkıldığında diğer tüm partilerin ise toplam oylarının yüzde 28’lerde olduğunu iddia etti.

MHP Rize İl Başkanı O.Cem Kazmaz, yaptığı açıklamada “Rize Merkez'de MHP Belediye Başkan Adayına oy vermeyi düşünen seçmenlerin oranı %37'ye yükselmiş bulunmaktadır. Seçmenin %35'i ise kararsızdır.” iddiasında bulunarak; Ak Parti, CHP, Saadet Partisi ile diğer partilerin toplam oy oranlarının yüzde 28’lerde olduğuna vurgu yaptı. Kazmaz, açıklamasında ayrıca Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı (Resmi olarak henüz açıklanmadı) Prof. Dr.  Mehmet Bekaroğlu'na da ateş püskürerek Bekaroğlu'nun nerede sol marjinal bir örgüt eylem yapsa sözde insan hakları savunuculuğu kisvesi altında desteğe koştuğuna vurgu yaparak "Böyle davranışlarda bulunanlara vatansever Rizelilerin %96'sı oy vermeyeceğini beyan etmektedir.” dedi.

Kazmaz açıklamasında “Yeni bir yılı idrak ettiğimiz bu günlerde ülkemiz maalesef  geride kalan 2013 yılının son günlerinde ortaya çıkan rüşvet ve yolsuzluk sarmalının oluşturduğu depremler, Yüce Allah'ın haramzadelerin yedikleri haramları ayaklarına dolaştırıp ayakkabı kutularından akıtarak gözler önüne serdiği vahametler, bakan çocuklarının yatak odalarında yakalanan tıka basa yabancı paralar ile dolu sayısız çelik para kasasının ve para sayma makinesinin meydana getirdiği  çalkantılar, engellenen soruşturmalar, AKP hükümetinin hırsızlar yerine onları yakalayan polislerin yakalarına yapışması  ile sarsılmaktadır.” dedi.
 
Açıklamasında Büyük Türk Milletinin hafızasına  2013 yılının eli kanlı teröristlerin güç ve itibar kazandığı, onların uzantısı bölücülerin ortalığa salınıp Türk Ordusunun Kahraman  Subaylarının hapislerde çürütüldüğü ifadelerine yer veren Kazmaz, “Türk Ordusuna kumpas kurulduğunu bizzat Başbakanın en yakınlarının itiraf ettiği, bölücülerin umutlandığı, kötü niyetlilerin ve işbirlikçilerin güldüğü,
Sevr sevdalılarının bayram ettiği, ekonomi, siyaset, hukuk gibi temel alanlarda çürümüşlüğün en üst noktaya çıktığı bir yıl olarak kazınmıştır. Bu çöküşten çıkışın tek yolu ise AKP hükümetinin sandıkta gönderilerek Türk Milleti'nin iktidar emanetini Milliyetçi Hareket Partisine biran evvel teslim etmesinden geçmektedir. Bu kutlu yolda gece gündüz çalışan MHP Rize İl Başkanlığı olarak Rize Merkez'de yaptırmış olduğumuz kapsamlı anket çalışmasının sonuçlarında ise bu ülkenin bekası ve esenliği demek olan kutlu davanın ışıkları parlamaktadır.” Şeklinde konuştu.
 
KAZMAZ’IN BİR BAŞKA İDDİASI: AKP'nin YANI SIRA MEHMET BEKAROĞLU'NA DA BÜYÜK BİR TEPKİ VAR
 
Kazmaz; MHP'nin yolunu kesmek ve muhalefeti bölmek için üretilen suni senaryolar üretilmeye çalışıldığını iddia ederek, “Baş rolünde ismi geçen, ilgilileri tarafından peş peşe yalanlanan hayali listeler yaptığı söylenen  Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu'na ise Rizeli Seçmen ciddi  bir  tepki vermektedir. Bekaroğlu'nun "PKK'nın muhatabı hükümettir, Kürtlerin hakları verilmelidir söylemleri ile İmralı canisinin yamaklığına soyunmuşluğunu, nerede sol marjinal bir örgüt eylem yapsa sözde insan hakları savunuculuğu kisvesi altında desteğe koşmasını Rizeli seçmenin haberdar olan %75'i olumlu bulmamaktadır, böyle davranışlarda bulunanlara Vatansever Rizelilerin %96'sı oy vermeyeceğini beyan etmektedir.” dedi.
 
Kazmaz, açıklamasının devamında şunları kaydetti: Başbakanımız Sayın Mesut Yılmaz'ın destekleri ile seçilen Rize Belediyesi Bağımsız Meclis Üyelerinin Bekaroğlu ile adlarının anılmasına Rizeliler %79,5 oranında onay vermemektedir. Kalan kesimin büyük bir kısmı ise ya kararsızdır, yada gelişmelerden habersizdir. Bu şekli ile bir kez daha ortaya çıkmıştır ki Rize'de AKP'nin yegane alternatifi ve Türk Milletinin kurtuluşunun anahtarı MHP'dir. Üretilen hayali senaryolar, afaki listeler beyhudedir, kurtarıcı flaş isim olarak lanse edilenler boştur ve sonları hüzündür. Kamuoyunun takdirlerine saygılarımızla  arz olunur.

Değerli Rizeli Hemşerilerimin yeni yıllarını bir kez daha kutlar, 2014 yılının ülkemiz için hayırlara vesile olmasını, AKP-Frankeştaynından ve onun yarattığı bölünme, çöküş ve çürümüşlük ortamından bir an evvel kurtuluşun müjdecisini getirmesini dilemekteyim.