Kazmaz’dan Başkan Kasap'a Ziyaret

Kazmaz’dan Başkan Kasap'a Ziyaret
MHP Rize Milletvekili adayı O.Cem Kazmaz, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı ziyaret ederek, Rize’nin projeleri ile ilgili bilgiler aldı.

Kazmaz'a ziyaretinde, MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, MHP Rize Kadın Kolları Başkanı Naciye Karali Hacıömeroğlu, MHP Rize il Sekreteri Orhan Başdemirci ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Rize’de uygulamaya başlaması beklenen Rize Meydan Projesi ve Rize Sahil projesiyle ilgili bilgi alan Kazmaz, “Rize için iyi olan projenin sonuna kadar arkasındayız. Fakat eksikleri ve hataları da var gücümüzle söylemeye devam edeceğiz. Ortak paydamız Rize’dir. Rize için her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

cem-kazmaz-rize-belediyesinin-projeleriyle-ilgili-bilgi-aldi--1.jpg

Rize ile ilgili konuların görüşüldüğü ziyarette Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Milletvekili adayı Osman Cem Kazmaz’a seçim çalışmaları kapsamında başarı dileklerini iletti.

Başkan Kasap, "Cem Beyin Rahmetli babasını yakından bilirdim. Rahmetli Süleyman abi de her Rizeli gibi Rize’yi severdi. Ankara’da iş yerine giderdik. Bize Rize ile ilgili kitaplar verirdi. Hastayken bile bu alışkanlığını bırakmadı. Bize Rize ile ilgili yüzlerce kitap verdi. Sizin de Rize için aynı duyguları beslediğinizden şüphem yok” dedi.

kazmaz’dan-rize-belediye-baskanina-ziyaret3.jpg

cem-kazmaz-rize-belediyesinin-projeleriyle-ilgili-bilgi-aldi--2.jpg