Kazmaz'dan Sanayi Esnafına Bol Vaat

Kazmaz'dan Sanayi Esnafına Bol Vaat
MHP Rize Milletvekili Adayı Cem Kazmaz, seçim çalışmalarında vaatleri üst üste sıraladı. İşte Kazmaz'ın seçim vaatleri:

Sanayi Esnafı ile buluşan MHP Rize Milletvekili Adayı O.Cem Kazmaz, esnafın sıkıntılarını ve sorunlarını dinleyerek çözüm projelerini anlattı.

MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben ve Parti Yöneticileriyle birlikte sanayi esnafının sorularını cevaplayan Kazmaz; “Sanayi esnafının ekonomik anlamdaki sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Bu sıkıntılar Rize esnafının genel sıkıntılarıdır. Geçen yıl Rize’de 30 bin icra dosyası açılmış. MHP olarak toplumun her kesimini refaha ulaştıracak projelerimiz hazırdır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Rize’ye gelip partimizin ekonomik çözümlerini sizlere anlatacaktır” dedi.

cem-kazmaz-sanayi-esnafi-ile-kahvaltida.jpg

Rize’nin olmazsa olmazı çaydır diye konuşan Kazmaz “Bizim için Rize için en önemli unsur çaydır. Önce çayı düzelteceğiz. Çay kanununun peşini bırakmayacağız. Çay düzelirse Rize esnafı düzelir. Rize’nin her kemsi düzelir. Çayda destekleme primi 50 kuruş olacak. Bunun peşini hiç bırakmayacağız. Çayda destekleme priminin 50 kuruş olmasında kaynak nerde diye soranlar matematiği bilmiyorlar. Devlet çaya 155 milyon lira ayıtmış. Destekleme primi 50 kuruşa çıkarsa bu para da 650 milyon liraya çıkacak. Bunun kaynağı zaten mevcuttur. Fakat çay üreticisine verilmiyor. Güneydoğuda ne paketlediği belli olmayan 160 tane çay paketleme fabrikası var. MHP İktidarında bu fabrikaların hepsi kapanacak. Çay kesinlikle milli ürün olacak” dedi.

cem-kazmaz-001.jpg

Sanayi esnafından destek isteyen Kazmaz, “ Geçmişte farklı farklı partilere oy vermiş olabilirsiniz. Fakat bu sefer MHP çatısı altında birleşelim. Rize’den Başbakanlar Cumhurbaşkanları çıktı. Ve şu anki Cumhurbaşkanı hepimizin Cumhurbaşkanıdır. Biz parti olarak Cumhurbaşkanının tarafsız olacağına inancımız tamdır. Cumhurbaşkanına oy vereceğini sananlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Kobani’de teröristler var” dediği halde Kobani’deki PKK’lara selam gönderen, Kobani’deki PKK’lara kardeşim diyen Davutoğlu’na oy verecekler.Halkımızın bunları iyi analiz etmesi gerekiyor” dedi.