Kdrk Projelerini Vali Çakır'a Sundu

Kdrk Projelerini Vali Çakır'a Sundu
KDRK Yönetim Kurulu Başkanı A.Asım Haberal ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Rize Valisi Nurullah Çakır’ı Makamında ziyaret etti.

Kaçkar Dağcılık ve Rafting Spor Kulübü Başkanı Haberal, ziyaret esnasında gençleri spora yönlendirme konusunda hazırladıkları, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylanan projeler hakkında Vali Çakır’a bilgilendirmelerde bulundu. Kulüp Başkanı Haberal, ayrıca Vali Çakır’ı 20 – 23 Nisan tarihleri arasında KDRK tarafından İkizdere İlçesinde lise öğrencilerine yönelik dağcılık, ilkyardım, çevre ve doğa bilincini geliştirmeye yönelik düzenlenecek eğitim kampına davet etti.

KDRK’nın İkizdere’de ki çığ olayında, Van’da yaşanan deprem faciasında ve bunun gibi bir çok doğal afet esnasında gönüllülük esasıyla üstlenmiş olduğu görevleri memnuniyetle karşıladığını ifade eden Vali Çakır, “Batı ülkelerinde bu tür kulüplerin daha köklü ve kurumsal yapıda olduğunu görüyoruz. Bu amaçla yaptığınız çalışmalarda başarılı olacağınıza inancım tamdır. Gençlerimizin eğitimlerinin yanında, iyi bir ruh halinde yetişmeleri için spor, sanat ve sosyal aktivitelerin içerisinde yer almalarını önemsiyorum. Gençlerimize yönelik bu yönde hazırlayacağınız projelerin yanında olacağız” dedi. 

sds.20130320212904.jpg