Kemal Kılıçdaroğlu Rize'de

Kemal Kılıçdaroğlu Rize'de
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koruma polisi Serdar Erkan'ın Rize'de tedavi gördüğü hastanede ailesine "geçmiş olsun" ziyaretinde bulunarak, polis memurunun durumu hakkında bilgi aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin'in Hopa ilçesinde 31 Mayıs'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim otobüsüne yapılan taşlı saldırıda otobüsün açık kapısından düşerek ağır yaralanan koruma polisi Serdar Erkan'ın Rize'de tedavi gördüğü hastanede ailesine "geçmiş olsun" ziyaretinde bulunarak, polis memurunun durumu hakkında bilgi aldı.

Hopa mitingi sonrasında karayolu ile Rize'ye geçen Kemal Kılıçdaroğlu'na yol boyunca yoğun sevgi gösterilerinde bulunuldu. Fındıklı, Ardeşen ve Pazar ilçelerinde kendisini yol üzerinde bekleyen vatandaşların taleplerini kırmayarak tek tek her ilçeye uğrayan Kılıçdaroğlu, partisinden Zonguldak milletvekili adayı olan Mehmet Haberal'ın memleketi Pazar ilçesinde Haberal'ın resimleri ve "Adalet istiyoruz" yazılı pankartla karşılandı. Burada kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, "13 Haziran'da halkın iktidarı başa gelecek. Sizi Allah'a emanet ediyorum" diyerek ilçeden ayrıldı.

Hopa ilçesinde 31 Mayıs'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim otobüsüne yapılan taşlı saldırıda otobüsün açık kapısından düşerek ağır yaralanan koruma polisi Serdar Erkan'ın tedavi gördüğü Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni de ziyaret eden Kılıçdaroğlu'nu hastane girişinde Başhekim Doç. Dr. Hasan Türüt karşıladı.

ssa.20110610141151..jpg

Başhekimin odasındaki görüşmeye önce basın mensupları alınmazken, yaşanan kısa gerginliğin ardından basın mensupları kısa bir süreliğine içeri alındı. Daha sonra polis memurunun yakınları ile başhekimin odasında görüşen ve "Geçmiş olsun" dileklerinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaret sonrası hastane çıkışında kısa bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Polis memurumuzun sağlık durumu iyiye gidiyor. Ancak hala hayati tehlikesi var. Kendisi bir kamu hizmeti yapıyordu. Bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Sağlık durumu hakkında sayın başhekimimizden bilgi aldık. Yakınları ile görüştük. Enfeksiyon riski bulunduğu için kendisiyle görüşemedik. Yoğun bakım ünitesine giremedik. Zaten yoğun bakım servisine girmek de doğru değil" dedi.

Kılıçdaroğlu, daha sonra karayolu ile Trabzon'a hareket etti.