Kemal Kılıçdaroğlu Rize’ye Gelmeden Rize'de Protestolar Başladı

Kemal Kılıçdaroğlu Rize’ye Gelmeden Rize'de Protestolar Başladı
15 Nisan Cuma günü çay paneli/forumuna katılmak üzere Rize’ye gelecek olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Diriliş Başkanlığı tarafından protesto edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu için kullandığı ifadelere tepki gösteren Diriliş Başkanlığı adlı grup, Rize’de düzenledikleri basın açıklaması ile tepkilerini dile getirdi.

Ellerinde Türk bayrakları ile Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan Diriliş Başkanlığı adlı grup adına açıklama yapan Doğu Karadeniz Bölge ve Rize İl Başkanı Hasan Kansızoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu'na karşı kullandığı ifadeler nedeniyle kınadıklarını söyledi. 

rizede-kemal-kilicdarogluna-tepki-eylemi-(3).jpg

Kansızoğlu, "Önce ana muhalefet başkanı nedir bunu öğrenin. Gördüğümüz kadarıyla bu görevi beceremiyorsunuz. Bu görev bilgi, kültür ve her şeyden önce demokratik teamüllere sahip olmak ister. Bu ülkenin yüksek makamına saygısızlık yapıyorsunuz. Bir an önce devlet başkanımızdan ve bakanımızdan özür dilemelisiniz" dedi.

Açıklamanın ardından grup dağılırken, protesto eylemine Diriliş Osmanlı Genel Başkan Yardımcısı Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Umut Hakkıoğlu, Genel Başkan Basın Danışmanı Bünyamin Erdemir, Batı Karadeniz Bölge Başkanı Kerim Yılmaz ve Basından Sorumlu Diriliş Rize İl Başkan Yardımcısı Osman Köseoğlu da katıldı.

rizede-kemal-kilicdarogluna-tepki-eylemi-(1).jpgrizede-kemal-kilicdarogluna-tepki-eylemi-(2).jpgrizede-kemal-kilicdarogluna-tepki-eylemi-(4).jpgrizede-kemal-kilicdarogluna-tepki-eylemi-(6).jpg

rizede-kemal-kilicdarogluna-tepki-eylemi-(5).jpg