Kemal Özgür Karaman, CHP Gençlik Kolları MYK'sına Seçildi

Kemal Özgür Karaman, CHP Gençlik Kolları MYK'sına Seçildi
CHP Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Özgür Karaman, bugün yapılan CHP Gençlik Kolları Genel Merkez kongresinde MYK üyeliğine seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'de İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde milletvekili adayı olan CHP Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Özgür Karaman, partisinin Gençlik Kolları Genel Merkez MYK üyeliğine seçildi. Tek liste ile gidilen seçimde Gençosman Killik, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı olurken Kemal Özgür Karaman, 20 kişilik MYK listesinde yer aldı.

CHP Gençlik Kolları Kurultayı Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezinde yapıldı. Kongreye, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı.

Kongre sonunda CHP'de Gençlik Kolları MYK'ya seçilen Kemal Özgür Karaman, “Bugüne kadar Rize’de siyaset yapıp gençlik kolları yönetimine giren yoktu. Çok çalışarak bunu başardık. Bugünden itibaren daha çok çalışıp hem Türkiye’de hem de Rize’de partimizi 1. parti yapmak için uğraşacağız. Bir Cumhuriyet kenti olan Rize’den partimizin gençlik kollarına seçilmem üzerime ağır bir sorumluluk yüklemiştir” dedi.

kemal-ozgur-karaman-genclik-kollari-myk-sina-secildi-2.jpgkemal-ozgur-karaman-genclik-kollari-myk-sina-secildi-4.jpgkemal-ozgur-karaman-genclik-kollari-myk-sina-secildi-3.jpg