Kenan Bıyık: Benim İçin de Sürpriz Oldu

Kenan Bıyık: Benim İçin de Sürpriz Oldu
CHP’nin Rize Milletvekili aday listesinde yer almayan Kenan Bıyık, açıklanan listede isminin olmayışını “Benim içinde sürpriz oldu” şeklinde değerlendirdi.

CHP’nin 7 Haziran seçimlerinde 1. Sıra adayı olarak CHP’nin Rize’deki en yüksek oyunu almasında baş aktör olan Kenan Bıyık, 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde aday gösterilmedi. Bıyık, aday gösterilmemesiyle ilgili olarak konuştu.

GENEL MERKEZİN ALDIĞI KARARA SAYGI DUYMAK ZORUNDAYIZ

Liste başı aday gösterilmesi beklenen Bıyık’ın aday gösterilmemesi Rize’de büyük bir şaşkınlığa neden olurken, telefon görüşmesi ile görüşlerini aldığımız Bıyık, aday gösterilmemesinin kendisi için de sürpriz olduğunu ifade ederek, “Fazla bir yorumda bulunmak doğru değil. Siyasiler olarak Genel Merkezin almış olduğu karara saygı duymak zorundayız” dedi.

İSTİFALAR DOĞRU DEĞİL, ADAY ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM

CHP Üyesi olarak bundan sonraki süreçte partinin hizmetinde olacağını kaydeden Bıyık, İl Başkanı Mesut Rakıcı’nın istifa etmesinin doğru olmadığını ifade ederek, “İl Başkanımız istifa etmiş. Yönetimdeki arkadaşlarımız da istifalarını veriyorlar. Arkadaşlara da söyledim bunlar doğru değil. Genel Merkezin almış olduğu karara siyasiler olarak saygı duymak zorundayız. Kişiler gelip geçicidir önemli olan partinin menfaatleri, partinin başarısıdır. Aday gösterilen arkadaşlara başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.