Kenan Bıyık Çayeli'ne Doğalgaz Sözü Verdi!

Kenan Bıyık Çayeli'ne Doğalgaz Sözü Verdi!
Seçim çalışmalarını Çayeli ilçesinde sürdüren CHP Rize Milletvekili Adayları Kenan Bıyık ile Candan Eyüboğlu, Çayeli halkına kendilerine gösterdikleri ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür etti.

Bıyık, Çayeli esnafının sorunlarını giderecek adımları atmak için Çayeli'den güçlü bir destek beklediğini söyledi. Bıyık ayrıca, Çayeli'ne doğalgaz getirme sözü verdi.

Çayeli'de esnaf ziyaretinin ardından Halk Eğitim Merkezi dönem sonu sergisinin açılışına katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize Milletvekili Adayları Kenan Bıyık ile Candan Eyüboğlu, sergiyi gezdi. Ardından esnaf ziyareti yapan Bıyık ve Eyüboğlu'na Çayelili vatandaşlarla sohbette bulundu.

kenan-biyik-ve-candan-eyuboglu-cayelinde-1.jpg

Çayeli esnafına yönelik destek paketi hazırlayan CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık, esnafın ve küçük işletmelerin sorunlarını çözecek adımlar atılacağını söyledi. Esnafın giderlerini vergiden düşeceğini, ödediği vergi ve prim miktarı kadar faizsiz kredi kullanabileceklerini, bilgi teknolojileri alanında yeni kurulan şirketlerden 3 yıl boyunca gelir vergisi alınmayacağını, Bağ-Kur prim borcu olan esnafın, şimdi olduğunun aksine sağlık hizmeti almaya devam edeceğini, Bağ-Kur'lu olanların diğer sigortalılarla aynı sürede emekli olabileceğini ve aynı maaşı alabileceğini belirten Kenan Bıyık, tüm bunları gerçekleştirebilmek için Çayeli esnafından destek istedi. Kenan Bıyık, Çayeli'ne doğalgaz getireceğinin sözünü verdi.

kenan-biyik-ve-candan-eyuboglu-cayelinde-2.jpgkenan-biyik-ve-candan-eyuboglu-cayelinde-3.jpgkenan-biyik-ve-candan-eyuboglu-cayelinde-4.jpgkenan-biyik-ve-candan-eyuboglu-cayelinde-7.jpg

kenan-biyik-ve-candan-eyuboglu-cayelinde-6.jpgkenan-biyik-ve-candan-eyuboglu-cayelinde-5.jpg