Kenan Bıyık Hem İsyan Etti, Hem Bekaroğlu'na Ateş Püskürdü Hem de CHP’den Aday Olduğuna Bin Pişman Oldu!

Kenan Bıyık Hem İsyan Etti, Hem Bekaroğlu'na Ateş Püskürdü Hem de CHP’den Aday Olduğuna Bin Pişman Oldu!
Cumhuriyet Halk Partisi Rize 1. Sıra Milletvekili Adayı Kenan Bıyık, adeta isyan bayrağını çekti, “Aday olmadan böyle konuşmamış, bu şekilde anlaşmamıştık” diyerek yeniden CHP’den aday olduğuna bin pişman olduğunu vurguladı.

CHP Rize 1. Sıra Mileltvekili Adayı Kenan Bıyık, beraberinde bazı il yöneticileri ile birlikte geçtiğimiz günlerde Kanburoğlu Sokak’taki esnaf davetinin ardından aynı sokakta faaliyette bulunan olay53’ün davetini kırmayarak olay53’e konuk oldu.

Ziyarette muhabirimizin sorularını da yanıtlayan Kenan Bıyık, özellikle CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’ndan dert yanarak, “Aday olmam söz konusu olunca Sayın Bekaroğlu ile görüştüm. Ancak o görüşmede söylenen sözler henüz tutulmadı” dedi.

kenan-biyik-olay53te-1.jpg

CHP Rize 1. Sıra Milletvekili Adayı Bıyık, adaylığı öncesi Mehmet Bekaroğlu ile yaptığı görüşme neticesinde aday olmaya karar verdiğini ifade ederek aday olduğuna dair pişmanlık içeren sözleri sarfederken, “Aday olmam söz konusu olunca Sayın Bekaroğlu ile ilk olarak seçim bütçemiz nedir diye görüştüm. İyi bir bütçe ile seçime gireceğimiz ifade edilince aday olmaya karar verdim. Ancak maalesef o görüşmemizde verilen sözler tutulmadı” dedi.

Bıyık, CHP’nin Rize’de parasızlıktan seçim çalışmalarını istediği gibi sürdüremediğini şikayet ettiği açıklamasında, “Paramız olmadığından henüz bir televizyon programına dahi katılamadık. Seçim çalışmalarımızı kıt kanaat sürdürüyoruz. Arkadaşlarımızla beraber kendi imkanlarımızla yürüttüğümüz çalışmalarla seçime hazırlanıyoruz. 7 Haziran’da Rize’den milletvekili seçilerek meclisin yolunu tutacağıma inanıyorum” diye konuştu.

Kendisine verilen sözlerin tutulmayışından ve parasızlıktan dert yanan Bıyık’a muhabirimizin yönelttiği “CHP, Rize’den milletvekili çıkararak Sayın Cumhurbaşkanımızı evinde devirmek ve Türkiye’de ses getirmek istemesine rağmen neden diğer illerin seçim bütçelerinden yüzde 1-2 gibi bir oranı Rize’ye gönder miyor?” sorusuna ise Bıyık, “Genel Merkezin takdiri böyle” şeklinde cevap verdi.

kenan-biyik-olay53te.jpg