Kenan Evren yoğun bakıma alındı

Kenan Evren yoğun bakıma alındı
Kenan Evren, hastaneye kaldırıldı. Paşa'nın durumunun ciddi olduğu ve solunum yetmezliği çektiği belirtildi.

Kenan Evren saat 19.15'de Yalıkavak'tan ambulansla Unıversial Hospital Bodrum Hastanesi'ne getirildi. Hastane Başhekimi Dr. Yusuf Babayiğit, Evren'in tetkik ve incelemelerinin sürdüğünü, muhtemelen bağırsak kanamasıyla ilgili bir rahatsızlık geçirdiğini söyledi.

Kenan Evren'in Yalıkavak'daki yazlığında rahatsızlandığı sırada solunumunun da durduğu öğrenildi. Evren'e ilk müdahaleyi evin yakınında bekleyen ambulansdaki doktor tarafından evde yapıldı. Evren daha sonra tam donanımla ambulansa alınıp müdahaleye burada devam edildi. İki ambulans ve korumalar eşleğinde hastaneye getirilen Evren'in yoğun bakıma alındığı, kendisine kan verildiği öğrenildi.

Yalıkavak'da bulunan yazlığında rahatsızlanan Evren'in rahatsızlığının bağırsak kanamasından kaynaklandığı, GATA'dan iki profesörün ambulans uçakla Bodrum'a gelmek için yola çıktığı kaydedildi. GATA'dan Bodrum'a gelen profesörlerden birinin Kardiyoloji, diğerinin ise Gastroenteroloji uzmanı olduğu belirtildi. 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, gerekli görülmesi durumunda GATA'ya sevk edilecek.