Kenan Özer: Karabük'ten 3 puanla döneceğiz

Kenan Özer: Karabük'ten 3 puanla döneceğiz
Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Kenan Özer, futbol olarak yeniden dirilerek hedefledikleri Süper Lig'e ulaşacaklarını söyledi.

Kenan Özer, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde üst üste kaybettikleri iki maç sonrası bazı kesimlerin karamsarlığa düştüğünü belirterek, ''Lig boyunca üst üste mağlubiyetler almamıştık. Ancak bu takımı yeniden yükseltecek olan biziz. Taraftarlarımız karamsarlığa kapılmasın, desteklerini sürdürsünler. Bu takım futbol olarak yeniden dirilerek, hedeflediği Süper Lig'e ulaşacaktır'' dedi.

Kardemir Karabükspor maçına iyi hazırlandıklarını ifade eden Kenan Özer, ''Ligin ilk yarısının tamamlanmasına 5 hafta var. Bu 5 maçın beşine de talibiz. Kazanacak güçteyiz. Taraftarlarımızın bize güvenmesini istiyoruz. Lige verilen ara bizim için olumlu oldu. Kendimize çeki düzen verdik. Bunu, Kardemir Karabükspor karşısında sahaya yansıtacağımız futbol ile göstereceğiz'' diye konuştu.

Öte yandan, yeşil-mavili ekip, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Oktay Çevik yönetiminde sürdürdü. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı olan Mehmet Sedef de takımla birlikte çalışmalara başladı.