Kenan: Rize’den Çıkış Yok

Kenan: Rize’den Çıkış Yok
Çaykur Rizespor’un genç yıldızı Kenan Özer Pazartesi günü Lider Karabükspor ile oynayacakları zorlu mücadele öncesi Yeşil-Mavili taraftarları göreve çağırdı.

Son haftaların formda futbolcusu olan ve attığı gollerle dikkat çeken Kenan, Rize semalarında Karabük’e uçuşun yasak olduğunu söyledi. Rizespor’a görül verenlerin, lider ile oynayacakları maçta Yeni Rize Stadı’nın tribünlerini doldurmasın isteyen genç oyuncu, “Stat daha önceki maçlarımızda olduğu gibi Rizespor’un kalesi olmalı ve Karabükspor o kaleden çıkamamalı” dedi.

Ligin ilk yarısında Karabükspor’a 3-0 mağlup olduklarını ve bu yenilgiyi unutmadıklarını belirten Kenan, “Şimdi sıra rövanşı almaya geldi. Rakibimiz ligin zirvesinde ve çok güçlü bir takım. Süper lige çıkmayı büyük ölçüde garantiledi” diye konuştu ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Rizespor olarak bizimde durumumuz ortada. Hem alt sıralardan kurtulup rahat bir nefes almak hem de rakibimizin fiyakasını bozmak için bu maçı kazanacağız. Ligin son haftalarında kendi sahamızda yakaladığımız performansı taraftarımızın desteğiyle Karabük karşısında da sürdürmeliyiz.” Lig’de son haftalarda K.Erciyes, Çanakkale Dardanel ve Kartal maçlarında goller attığını hatırlatan Kenan, “Son olarak oynadığımız Ordu maçında top beni sevmedi ve girdiğimiz pozisyonları golle sonuçlandıramadım. Pazartesi günü meşin yuvarlak bu kez bana gülecektir ve gol pozisyonlarını değerlendiririm. Gerçek mevkiimde, yani forvet arkasında serbest olarak oynadığım için performansımın arttığına inanıyorum” dedi. Takım olarak Karabük maçına çok iyi hazırlandıklarını da belirten Kenan, “Zorlu karşılaşmanın önemini çok iyi bildiklerini de sözlerine ekledi.