Kendi Vizyonumuzu Ortaya Koyacağız

Kendi Vizyonumuzu Ortaya Koyacağız
AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap devam eden Projeleri Tamamlayarak kendi vizyonlarını ortaya koyarak Rize'yi daha iyi noktalara taşıyacaklarını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam eden Prof Dr. Kasap İl başkan yardımcısı Murat Artan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Yüksel Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve çok sayıda teşkilat mensubu eşliğinde Hayrat mahallesini ziyaret etti.

Hayrat mahallesinde mahalleli ile bir araya gelen Prof Dr. Kasap bu ziyaretler birlikte 46.Mahalle ziyaretini gerçekleştirdiğini ifade etti.

Rize ile ilgili  projeler konusunda yoğun şekilde çalıştıklarını ifade eden Prof Dr. Kasap devam eden  projeleri  tamamlayarak sonraki  süreçte kendi  vizyonlarını orta koyacaklarını belirterek, " Bundan sonra Belediye başkanımız Halil Bakırcı'nın ortaya koyduğu vizyon çerçevesinde devam  eden projeleri tamamlayacağız. Daha sonra da kendi vizyonumuz çerçevesinde Rize'mizi daha iyi noktalara taşıyabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bütün mahalleleri dolaşıyoruz burada amacımız her bir mahallemizin problemlerini yerinde tespit etmektir.  Biz belediye olarak hem fiziki projeler üreteceğiz hemse sosyo kültürel faaliyetleri ön plana çıkaracağız. Belediyeciliği sadece alt yapı çalışmaları olarak görmüyoruz.

02.20140304173829.jpg

Bizim temel felsefemiz kenti daha geniş bir yapıya kavuşturmaktır. Bu manada Güney çevre yolunu tamamlayıp şehri güneye  doğru  açmak  istiyoruz." dedi

Prof Dr. Kasap daha sonra mahalleliyi dinleyerek mahallenin sorunlarını not aldı.