Kendirli Belediyespor Palandöken’de Kampa Girdi

Kendirli Belediyespor Palandöken’de Kampa Girdi
Spor Toto Bal Ligi 3. Grup ekiplerinden Kendirli Belediyespor, 2018-19 sezonu hazırlıkları için Erzurum’da kampa girdi.

Rize’nin Kendirli Belde Belediye Başkanı ve Kendirli Belediyespor Onursal Başkanı Alaettin Serdar, ilk kez geçen yıl mücadele ettikleri BAL liginde tecrübe edindiklerini bu yıl hedeflerinin üst sıralar olduğunu kaydetti.

Spor Toto Bal Lig temsilcilerimizden Kendirli Belediyespor, 17 Ağustos’ta Rize’de başladığı 2018-19 sezonu hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdürmek üzere dün Erzurum’a giderek, Palandöken’de 10 günlük kampa girdi.

Kendirli Belde Belediye Başkanı ve Kendirli Belediyespor Onursal Başkanı Alaettin Serdar, ilk kez geçen sezon mücadele ettikleri ligde yeni sezon öncesi teknik kadroda değişikliğe gittiklerini belirterek, Çaykur Rizespor alt yapısında görev yapan Ogün Kutlu’yu teknik direktörlüğe, yardımcı antrenörlüğe Abdurrahman Serdar’ı ve kaleci antrenörlüğüne de Ramazan Erdoğan’ı getirdiklerini kaydetti.

alaettin-serdar-001.jpg

İl ve ilçe takımlarının yanında bir belde takımı olarak kısıtlı imkanlarla ilk kez geçen yıl bu ligde mücadele etmelerine rağmen ligi orta sıralarda tamamlamalarının küçümsenecek bir başarı olmadığını ifade eden Başkan Serdar, ligde bu yıl üst sıraları hedeflediklerini ve belirtti.

Kutlu yönetiminde yeni sezon çalışmalarını sürdürmek üzere takımın Palandöken’de 10 günlük kampa girdiğini kaydeden Başkan Serdar, “Başarı başarılı bir ekip oluşturmak adına iç ve dış transferlerimizi gerçekleştirdik. Son olarak Rus bir sporcuyla anlaştık ve bu sporcumuzu Palandöken kampına yetiştirdik. Teknik direktörümüz Ogün Kutlu hocamızın da tecrübesinden ve deneyimlerinden faydalanarak Rize’yi bu ligde en güzel şekilde temsil etmeyi ve bu yıl üst sıralarda yer almayı hedefliyoruz. Bildiğiniz üzere Rize’den Kendirli Belediyespor ve Çayelispor olarak bu ligde 2 takımla şehrimizi temsil ediyoruz. Kendirli Belediyespor sadece Kendirli’nin takımı değildir, aynı zamanda Rize Merkezin bir takımıdır. Ve en önemlisi Çayelisporla birlikte Rize’yi BAL Liginde temsil eden 2 takımdan birisidir. Bunan dolayı bizler Kendirli Belediyespor olarak tüm sporseverleri bu 2 takımımızı desteklemeye ve onlara sahip çıkmaya davet ediyorum “ diye konuştu.

kendirli-belediyespor-antrenmani-(1)-001.jpg

Kendirli Belediyespor’un maçlarını kendi stadında oynaması için beldede stad yapım çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekleyen Başkan Alaettin Serdar, bazı aksaklıklar yüzünden stadın yapımının geciktiğini ve 6 ay ile 1 yıl içerisinde stadı tamamlayıp en geç yeni sezonda maçlarını Kendirli’de oynamak istediklerini söyledi.

Kendirli Belde Belediye Başkanı ve Kendirli Belediyespor Onursal Başkanı Alaettin Serdar, Kendirli Belediyespor’un deplasman maçlarına rahat bir yolculuk yapabilmesi için kulübe ayrıca yeni bir otobüs kazandırdıklarını sözlerine ekledi.

Öte yandan Başkan Serdar, takım Erzurum’a hareket etmeden futbolcu ve teknik kadroyla bir araya gelerek takıma yemek verdi.

kendirli-belediyespor-antrenmani-(2).jpgalaettin-serdardan-kendirli-belediyespora-yemek-(1).jpgalaettin-serdardan-kendirli-belediyespora-yemek-(2).jpgalaettin-serdardan-kendirli-belediyespora-yemek-(4).jpgkendirli-belediyespor-antrenmani-(8)-001.jpg