Kendirli’den 2.Defa Başbakan’a Tam Destek

Kendirli’den 2.Defa Başbakan’a Tam Destek
30 Mart yerel seçimlerindenden sonra Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde de Kendirli Beldesi Başbakan Erdoğan'a büyük destek veriyor.

30 Mart yerel seçimlerinde Başbakan Erdoğan’ın Rize’de kazanmayı en çok istediği belde olan Kendirli, 30 Mart’taki desteğinden sonra Cumhurbaşkanlığı yolunda da Başbakan Erdoğan’a büyük destek veriyor.

Ülke genelinde başlatılan ve Rize’den de yoğun katılımlarla sağlanan cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmaları için açılan banka hesabına bağış kampanyasına Kendirli de büyük destek veriyor.

alaettin-serdar-ve-kendirliden-basbakan-erdogana-destek-2.jpg

Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar, belediye meclis üyeleri, AK Parti Kendirli belde teşkilatı ve bazı vatandaşlar, Ziraat Bankası'nın Rize Merkez Şubesine gelerek Başbakan Erdoğan için açılan hesaba havale yaptı.

alaettin-serdar-ve-kendirliden-basbakan-erdogana-destek-1.jpg

Kendirli’nin Ak Partili Belediye Başkanı Alaattin Serdar, burada yaptığı açıklamada, Kendirli’nin 30 Mart seçimlerinde Başbakan Erdoğan’a büyük destek verdiğini ve belediye başkanlığını kazandığını ifade ederek, Kendirli halkının Erdoğan’a olan desteğinin artarak devam ettiğini kaydetti. Serdar, bugün burada, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim hesabına, Kendirli halkı olarak bağışta bulunduklarını belirterek, "Sayın Başbakanımız milletin adamı olarak 10 Ağustos'ta sandık başına gidecek, bizler ona bu süreçte Kendirli halkı olarak maddi destek olmak için bugün buradayız. Milletin adamı olan Recep Tayyip Erdoğan'a millet olarak bizler de katkı vermek istedik. 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçiminde halkımız milli iradesini sandıkta ortaya koyacak. Milletimiz bu seçimde de Başbakanımızı yalnız bırakmayarak desteklerini verecektir. Biz de bunun için çok çalışarak, Kendirli halkı olarak Başbakanımızı en iyi şekilde destekleyerek cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz."  dedi.

alaettin-serdar-ve-kendirliden-basbakan-erdogana-destek-4.jpg

alaettin-serdar-ve-kendirliden-basbakan-erdogana-destek-3.jpg