Kent Konseyi İşbaşında

Kent Konseyi İşbaşında
Rize Kent Konseyi Başkanı İbrahim Hakkı Zırh ve Yürütme Kurulu Üyeleri Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’yı makamında ziyaret ederek, açıkta satılan yiyeceklerin halkın sağlığını tehdit ettiğini belirtti.

Rize Kent Konseyi Başkanı İbrahim Hakkı Zırh ve Yürütme Kurulu Üyeleri Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’yı makamında ziyaret etti.

Açıkta satılan yiyeceklerle mücadele konusunda yetki ve sorumluluğu bulunan herkesle istişareye başladıklarını ifade eden Rize Kent konseyi üyeleri, Başkan Bakırcı’yı makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

Kent Konseyi Başkanı İbrahim Hakkı ZIRH; “ açıkta satılan yiyecekler halkın sağlığını tehdit ediyor. Basından ve kamuoyundan takip ettiğimiz kadarıyla başkanımızın da bu konuda hassas olduğunu biliyoruz. Birlikte bu işlerin üstesinden geleceğimize inanıyoruz” dedi.

Konuyla yakından ilgilendiğini belirten Rize Belediye Başkanı Halil BAKIRCI; “burada en önemli görev halkımıza düşüyor. Vatandaşımız açıkta satılan sağlıksız gıdaları almayarak tepki göstermeliler. Böylece satıcı da sürümü olmayan mamulleri satamayacak ve sorun ortadan kalkmış olacak. Bizlerde Rize Belediyesi olarak Tarım İl Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde bu işin denetimini sürdüreceğiz” dedi.