Kentsel Dönüşümle Rize Böyle Olacak - VİDEO İZLE

Kentsel Dönüşümle Rize Böyle Olacak - VİDEO İZLE
35 il ile beraber kentsel dönüşümün başladığı Rize'de Timya Vadisi Projesi tamamlandığında Timya Vadisi böyle olacak. İşte Timya Vadisi'nin tamamlanmış haline ait 3 boyutlu video görüntüsü:

RİZE'DE 567 KONUT KADEMELİ OLARAK YIKILACAK 830 KONUT YAPILACAK

Kentsel Dönüşümün başladığı 35 il arasında yer alan Rize'de 567 konutun yıkılacağı Timya Vadisi'nde 830 konut yapılacak. 2013 Ocak ayında TOKİ tarafından ihaleye çıkarılacak projede ilk etapta 5 blokta 450 konutun 1,5 - 2 yıl gibi çok kısa sürede sahiplerine tesliminin tasarlandığını öğrenildi.

HAK SAHİPLERİ DÖRT DÖRTLÜK LÜKS EVLERE SAHİP OLACAK

Öte yandan Timya Vadisi'nde TOKİ tarafından yapılacak 830 konutun TOKİ'nin ülke genelinde yaptığı afet evleri gibi olmayacağı ve projenin Rize Belediyesi tarafından hazırlanmış olduğundan konutların mükemmel olarak adlandırılabilecek konutlar olacağı ve konutların tamamen mal sahiplerine verileceği ve halka yönelik satışların yapılmayacağı öğrenildi. Timya Vadisi'nde konutlar tamamlandığında vatandaşlar, çevre düzenlemesi yapılmış, dere üzerleri açılmış, içerisinde alışveriş merkeziyle beraber sosyal alanları da bulunan doğalgazlı lüks konutlara sahip olacak.

timya-vadisi-rize-(1).20121006200833.jpg

TOKİ HAYRAT'TA 250 KONUT YAPACAK BU KONUTLAR VATANDAŞLARA SATILACAK

Ayrıca TOKİ'nin Timya Vadisi'ndeki giderine karşılık Hayrat Mevkii'nde Rize Belediyesi'ne ait bir alanda projesi Rize Belediyesi tarafından yapılan yaklaşık 250 konutun yer alacağı arazide TOKİ, 250 konut yapacak ve bu konutlar vatandaşlara satılacak. Burada yapılacak konutlar da aynı TİMYA Vadisi'nde olduğu gibi lüks bir şekilde yapılacak. olay53 - ÖZEL -

TİMYA VADİSİ PROJESİ TAMAMLANDIĞINDA TİMYA VADİSİ BÖYLE OLACAK

olay53 - ÖZEL -