Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gençlerin en büyük dinamikleri olduğunu belirterek, "Bizlerin, yaptığımız yatırımlarla gençleri teşvik etmemiz...

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gençlerin en büyük dinamikleri olduğunu belirterek, "Bizlerin, yaptığımız yatırımlarla gençleri teşvik etmemiz gerekiyor. Kepez Belediyesi olarak gençleri geleceğimiz olarak görüyoruz ve onların doğru ortamlarda doğru şekillerde kendilerini geliştirmesi için gece gündüz mesai harcıyoruz" dedi.

Çocuk Meclisi ile çocuklar ilçe yönetiminde söz sahibi oldu

Kepez Belediyesi'nin çeşitli nedenlerle sünnet olamamış çocuklar için organize ettiği ve geleneksel sünnet töreni ile yüzlerce çocuk erkekliğe ilk adımını atarken, hız tutkunu gençler için güvenli bir ortamda otomobil slalom yarışları düzenleniyor. Yaz döneminde ücretsiz olarak açılan spor okullarında 3 bine yakın öğrenci faydalanırken, Kepez Belediyesi ve Antalya Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile trafik kuralları konusunda çocukları bilinçlendirmek amacıyla başlatılan eğitim projesinde binlerce çocuk trafikte daha güvenli hale geliyor. Kepez Belediyesi tarafından, Kepez Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile de Türkiye'de ilk kez kurulan Çocuk Meclisi ile çocuklar ilçe yönetiminde söz sahibi oldu.

"Gençler, en büyük dinamiğimizdir"

Toplumun gençlere ve onların fikirlerine ihtiyacı olduğunu, ancak bu şekilde daha ileriye gidilebileceğini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Gençler, en büyük dinamiğimizdir. Bizlerin, yaptığımız yatırımlarla gençleri teşvik etmemiz gerekiyor. Kepez Belediyesi olarak gençleri geleceğimiz olarak görüyoruz ve onların doğru ortamlarda doğru şekillerde kendilerini geliştirmesi için gece gündüz mesai harcıyoruz" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

Kaynak:IHA