Kesici ve Yapıcı Ailelerinin Mutlu Günü

Kesici ve Yapıcı Ailelerinin Mutlu Günü
Rize Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü Şefi Ahmet Kesici, düzenlenen törenle öğretmen nişanlısı Hatice Yapıcı ile dünyaevine girdi.

Rize Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü Şefi Ahmet Kesici, önceki akşam Rize'nin Ardeşen ilçesinde düzenlenen törenle öğretmen nişanlısı Hatice Yapıcı ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi.

Emine - Dursun Ali Yapıcı'nın öğretmen olan biricik kızları Hatice Yapıcı ile Ayşe - Yunus Kesici'nin yakışıklı oğlu Rize Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü Şefi Ahmet Kesici'nin Ardeşen Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün törenine Yapıcı ve Kesici Ailelerinin yanısıra Ardeşen İlçe Kaymakamı İlyas Memiş ile Çamlıhemşin İlçe Kaymakamı Hasan Gündoğdu, Rize Valiliği Özel Kalem Müdürü Funda Kondakçı, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü A. Hamit Suyabatmaz, İl Yazı İşleri Müdürü Enes Tüfekçi, İl Mahalli İdareler Müdürü Şakir Kuk ve Valilik personeli katıldı. Düğünde ayrıca çiftin yakınları, sevenleri, dostları, mesai arkadaşları ve çok sayıda davetli genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldular.

hatice-yapici-(kesici)-ahmet-kesicinin-dugun-toreni-13.20120621013556.jpg

hatice-yapici-(kesici)-ahmet-kesicinin-dugun-toreni-9.jpg

Davetlilerin bir an olsun yalnız bırakmadığı genç çift, gece boyunca gönüllerince eğlenirken davetliler de keyifli saatler yaşadı. Genç çift tebrikleri kabul ederken çiftin heyecanı ve mutlulukları görülmeye değerdi.

Sergiledikleri muhteşem performansla geceye ışık saçan Hatice ve Ahmet Kesici çiftine bizde olay53 camiası olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz...

hatice-yapici-(kesici)-ahmet-kesicinin-dugun-toreni-1.jpg

hatice-yapici-(kesici)-ahmet-kesicinin-dugun-toreni-2.jpg

hatice-yapici-(kesici)-ahmet-kesicinin-dugun-toreni-3.jpg

hatice-yapici-(kesici)-ahmet-kesicinin-dugun-toreni-11.jpg

hatice-yapici-(kesici)-ahmet-kesicinin-dugun-toreni-4.jpg

hatice-yapici-(kesici)-ahmet-kesicinin-dugun-toreni-5.jpg

hatice-yapici-(kesici)-ahmet-kesicinin-dugun-toreni-6.jpg

hatice-yapici-(kesici)-ahmet-kesicinin-dugun-toreni-7.jpg

hatice-yapici-(kesici)-ahmet-kesicinin-dugun-toreni-8.jpg

hatice-yapici-(kesici)-ahmet-kesicinin-dugun-toreni-10.jpg

hatice-yapici-(kesici)-ahmet-kesicinin-dugun-toreni-12.jpg