Kılıç Hediyesini Teslim Aldı

Kılıç Hediyesini Teslim Aldı
olay53'ün Galeri Muzaffer - Beko Mağazası ortaklığıyla düzenlediği ödüllü yarışmayı kazanan Abdurrahman Kılıç, hediyesini teslim aldı.

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Galeri Muzaffer - Beko Mağazası ile ortaklaşa düzenlediğimiz yarışmanın kazananı Abdurrahman Kılıç, bugün Galeri Muzaffer Beko Mağazasından hediyesini teslim aldı.

14-20 Nisan tarihleri arasında kutladığımız Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla olay53 tarafından düzenlenen ve Galeri Muzaffer Beko mağazası tarafından desteklenen olay53 haberlerine ad ve soyadıyla en çok yorum yazan kazanıyor yarışmasının kazananı Abdurrahman Kılıç, hafta sonu bizimle irtibata geçmesinin ardından bugün Galeri Muzaffer Beko Mağazasından kazandığı hediye olan Fakir Nitro 1800 Watt kağıt torbalı, döver başlıklı elektrikli süpürgeyi Galeri Muzaffer Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Rüştü Aslan ve Galeri Muzaffer Beko Plaza Mağaza Müdürü Mevlüt Alkan'dan teslim aldı.

Hediyeyi annesine armağan edeceğini ifade eden Kılıç, kazandığı için mutlu olduğunu kaydederken Rüştü Aslan ise Kılıç'a hediyesinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

abdurrahman-kilic-galeri-muzafferden-hediyesini-aldi-1.jpg

abdurrahman-kilic-galeri-muzafferden-hediyesini-aldi-2.jpg