Kılıçdaroğlu: Çayda Kota Devam Edecek, Kenan Bıyık: Kotayı Kaldırıyoruz

Kılıçdaroğlu: Çayda Kota Devam Edecek, Kenan Bıyık: Kotayı Kaldırıyoruz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidar olmaları halinde çayda kotanın kalkmayacağını vurgulamasına rağmen, CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık vatandaşları aldatma yolunu devam ettirerek çayda kotayı kaldıracaklarını ifade etti.

CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde çayda kotayı kaldıracakları yalanını söylemeye devam ediyor. Bıyık, Fındıklı ilçesinden sonra Merkez Ekmekçiler ve Hamzabey Mahallesinde de Kenan Bıyık aynı yalanı tekrarladı.

CHP'nin son Rize Milletvekili Sami Kumbasar'la Rize Merkez Hamzabey ve Ekmekçiler Mahallesinde vatandaşlardan oy isteyen CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Trabzon mitinginde yaş çayda kotanın kaldırılmasının söz konusu olmayacağını vurgulamasına ve kota uygulamasının devam edeceğini açıklamasına rağmen vatandaşları yanıltıcı bilgilerle “CHP iktidarında çayda kotanın kaldırılacağı” ifadeleriyle CHP’ye oy vermeleri yönünde ikna etmeye çalışıyor.

Kenan Bıyık’ın yanıltıcı sözlerinin vatandaşlar tarafından kabul görmediği ve vatandaşlar; “CHP’nin Genel Başkanı mı değişti, Kılıçdaroğlu koltuğu ne zaman Kenan Bıyık’a devretti” gibi sözlerle yanıltıcı sözlere tepkilerini dile getirdi.

kenan-biyik-secim-calismasi-1.jpg