Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın Acısını Paylaştı Başsağlığında Bulundu

Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın Acısını Paylaştı Başsağlığında Bulundu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teyzesinin vefatı nedeniyle ''baş sağlığı'' diledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teyzesinin vefatı nedeniyle ''baş sağlığı'' diledi.

Bayram tatilini Rize'nin Ayder beldesinde geçiren Kılıçdaroğlu, Fındıklı ilçesi Merkez Mahallesi'ne giderek vatandaşlarla bayramlaştı ve bir süre sohbet etti.

Kılıçdaroğlu, burada vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Başbakan Erdoğan'ın teyzesi Meliha Er'in hayatını kaybettiğini öğrendiğini ifade ederek, ''Kendisine baş sağlığı diliyorum. Acısını paylaşıyorum'' dedi.

Çamlıhemşin’in Şenyuva köyüne uğrayan Kılıçdaroğlu’nun önüne çıkan bir kişi "Nasıl Karadeniz’de rahat geziyorsak, Doğu'da da aynı şekilde rahat gezmek istiyoruz" dedi.

Burada köylülerle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, yaptığı değerlendirmede teröre karşı ortak hareket edilmesi gerektiğinin altını çizerek, "Terör elbette bize ağır bedeller ödetiyor. Ama bu ülkenin insanları teröre karşı ortak hareket etmek zorundadır. Kimden gelirse gelsin terörü lanetliyoruz. Bu ülkede neyimiz eksik bizim? Her şeyimiz var bu ülkede. Bir huzurumuz eksik onu da sağlayacağız. Az önce bir vatandaşımız söyledi. Karadeniz'de herkes nasıl rahatlıkla gezebiliyorsa Doğu ve Güneydoğu bölgelerimizde de vatandaşlarımız gidip rahatlıkla gezebilmeli. Bu ülke hepimizin ülkesi. Bu ülkede hepimiz huzur ve barış içerisinde yaşayacağız. Bağımsızlığımız elde edilirken, Türkiye Cumhuriyeti kurulurken dedelerimiz cephede beraber mücadele etti. Kimse kimsenin inancını, kimse kimsenin etnik kimliğini sormadı ve ortak bir mücadele sergiledik. Geldiğimiz süreçte çatışmalar yaşanıyor. Teröre karşı ortak tavır alır, ortak duruş sergilersek, terörü yener alt ederiz. Buna yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yarın Gazianteplilerle bir araya geleceğini belirten Kılıçdaroğlu, "Antep’e Anteplilerle beraber olmak için, onların acılarını paylaşmak için gideceğim. Antep teröre geçit vermeyen, terörü barındırmayan ender illerimizden bir tanesidir. Orada sanayi var, binlerce işçi var. Antep dışarıdan destek almadan kendi ayakları üzerinde duran marka bir şehir. Oradaki sanayiciler, işadamları, işçiler teröre karşı ortak hareket ediyor. Ben de onların yanında olacağım" şeklinde konuştu.

kilicdaroglu-rizede---1.jpg

kilicdaroglu-rizede.jpg